Gáláns Chelsea-ajánlat Agüeróért

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 5. 13:36
A játékospiacon eddig kevésbé aktív Chelsea is támadásba lendült! A londoni együttes új menedzsere, Carlo Ancelotti szeretné csapatában látni az Atlético Madrid argentin játékosát, Sergio Agüerót. A Daily Mail információi szerint az olasz szakember 38 millió eurót és a portugál Decót adná a dél-amerikai cselgépért. A harc még csak most kezdődik el, hiszen a Manchester United sem tett le végleg a csatár megszerzéséről.


Még mindig Madridban van az egyszerűen csak Kunnak becézett Agüero. Pedig a nyár folyamán Európa legnagyobb sztárcsapataival hozták hírbe az argentin játékost. No, igen. Az ötvenmillió eurós kivásárlási ár nem éppen a csábító kategóriába tartozik. Mindenesetre Carlo Ancelottit nem riasztotta el ez az összeg sem. Roman Abramoviccsal a háta mögött ez nem is meglepő.

Az olasz szakember 38 millió eurót szánna a válogatott támadóra, és az Atlético még megkapná mellé a portugál Decót is. A korábbi barcelonai középpályás játékjoga pótolná a hiányzó 12 millió eurót. Most már a spanyolok térfelén pattog a labda... És a Manchester United félhivatalos megkereséséről akkor még nem is beszéltünk.

A Chelsea korábban már megszerezte egyébként Jurij Zsirkovot, Ross Turnbullt és Daniel Sturridge-et is. Bár közülük maximum az orosz szélső lesz kezdőjátékos a Kékeknél. Az is biztossá vált, hogy a csapatkapitány John Terry is marad, ahogyan a legfrissebb hírek szerint Didier Drogba is.

Sergio Agüero érkezésével nagyban megerősödne a londoni gárda támadósora, amely Drogbával a középpontban már így sem tartozott a gyenge csapatrészek közé. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu