Galaktikus Milan: Beckham is érkezik!

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 22. 12:21
Az angol válogatott és a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának ásza, David Beckham a Milant választotta, és várhatóan több hónapig kölcsönben az olasz sztárklubban szerepel majd - ezt Adriano Galliani elnök nyilatkozta az egyesület hivatalos honlapján. A sportvezető szerint ez már garanciát jelent arra, hogy megtöltsék a San Siro szentélyét.


Adriano Galliani szerda délelőtt a malpensai repülőtéren világszenzációt jelentő hírrel lepte meg az olasz újságírókat:

 

"Minden jel arra mutat, hogy Beckham jövőre a miénk lesz, a Milant választotta. Kölcsönben érkezik a csapathoz, az ügynökével előrehaladott tárgyalásokat folytatunk."

 

Galliani elmondta, a piros-feketék kerete már most is minden poszton tökéletes, de David Beckham olyan név a nemzetközi futballban, aki külön kategóriát képvisel, egy ilyen sztár megszerzésére pedig minden lehetőséget meg kell ragadni. Nyilatkozatában az is elhangzott, hogy a kölcsönszerződés lejárta után elképzelhető, hogy végleg megszereznék a játékost.

 

"A Milannak nincsenek különösebb problémái azzal, hogy megtöltse a stadionját, nem véletlen, hogy 65 ezres közönség előtt zajlott a Milan-Sampdoria mérkőzés a hétvégén. A klub imázsa stabil alapokon nyugszik, de Beckham érkezése csak pozitív változásokat idézhet elő" - avatott be a kulisszák mögé a sportvezető.

 

Carlo Ancelotti is üdvözölte Beckham érkezésének hírét:


"Fantasztikus hír, Beckham igazi sportember, igazi profi. Ha mondjuk négy hónapig a Milant erősíthetné, kimondhatatlanul boldogok lennénk. Az olasz bajnokságban és a nemzetközi porondon is számítanánk a szolgálataira."



 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu