Ferguson néma, mint a sír

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 7. 10:40
Sir Alex Ferguson egy szót sem volt hajlandó váltani a médiával a Liverpool elleni vereség után, a játékosok közül is csak az egy szem Rio Ferdinand kommentálta az eseményeket – aki pályára sem lépett. A Manchester United menedzsere a klub saját tv-csatornájára is fúj.


 

Sir Alex Ferguson élesen kritizálta a játékvezetőt a Chelsea ellen elbukott rangadó után, melynek nyomán megbüntette az Angol Labdarúgó-szövetség (FA).

A skót mester ezért úgy döntött, az MU-t senki sem képviseli a Liverpool elleni vesztes szuperrangadót követő sajtótájékoztatón, és a játékosok sem állhatnak szóba a sajtóval.

A hallgatást csupán a sérülés miatt hiányzó Rio Ferdinand törte meg, aki a Twitter közösségi portálon azt írta, nincs mentség az újabb kudarcra.

Ferguson tényleg senkivel nem kivételezik, hiszen még a Manchester United hivatalos televíziós csatornája kedvéért sem szólal meg.

Dühe azzal magyarázható, hogy éppen az MUTV-nek adott nyilatkozata nyomán indított ellene eljárást az FA.

A szakembert csak tovább bosszanthatta, hogy Jamie Carragher piros lapot érő szabálytalanságot követett el vasárnap Nani ellen, mégis a pályán maradhatott – jóllehet a Vörös Ördögöknél Rafael is könnyen a kiállítás sorsára juthatott volna.

Az esetekkel Kenny Dalglish, a Liverpool mestere nem foglalkozott, inkább gratulált játékosainak a 3-1-es győzelem miatt – amelyet ráadásul a legnagyobb rivális ellen értek el.

A hős egyértelműen Dirk Kuyt volt, aki három góljával egymaga intézte el a Unitedet.

„Az első mesterhármasom a Liverpool színeiben, ráadásul az MU ellen. Nagyon különleges meccs volt. Egyúttal köszönetet mondanék a csapattársaimnak, elsősorban Luis Suáreznek, közös munka volt a siker” – nyilatkozta a holland.

Kuyttól mi, magyarok is elkezdhetünk rettegni, hiszen március végén alighanem két mérkőzésen is pályára lép ellenünk az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kuyt mesterhármassal intézte el az MU-t
VIDEÓ! Emlékezetes sikerrel szakította meg hárommeccses vereségi sorozatát a Liverpool a Manchester United ellen, amely Dirk Kuyt mesterhármasával 3-1-re győzött a Premier League 29. fordulójában. A most debütált...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu