Felőrölték a Bayern Münchent!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 7. 15:42
Bedarálta az MLS All Star válogatott a Német Szuperkupára készülő Bayern Münchent Portlandben, csütörtökre virradóra, felkészülési mérkőzésen. Robert Lewandowski korán vezetést szerzett, de aztán kihagyta a helyzeteit a bajor együttes, amely meg is bosszulta magát. Az MLS-válogatott felszívta magát, és fordítani tudott a végére már nem annyira barátságos hangulatú találkozón. Bastian Schweinsteiger pár perccel beállása után elhagyta a pályát egy kemény belépő miatt a hajrában, edzője, Pep Guardiola a "fair playt" kérte számon a lefújás után, nem is volt hajlandó kezet fogni a rivális trénerrel. Thierry Henry kezdő volt az egyik oldalon, Franck Ribéryt a padon jegelték a másikon.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS PORTLANDBEN:
MLS Allstars-Bayern 2-1 (0-1)

MLS Allstars: Rimando (Hamid, 46.) - Yedlin (Franklin, 46.), Collin (Boswell, 46.), Besler (Edu, 46.), Parkhurst (Ridgewell, 46.) - Zusi (Valeri, 46.), Bradley (Johnson, 46.), Cahill (Alonso, 46.), Henry (Donovan, 46., Dwyer, 71.) - Martins (Torres, 46.), Dempsey (Wright-Phillips, 46.).

FC Bayern: Starke (Neuer, 62.) - Rafinha, Martínez, Alaba (Robben, 86.) - Höjbjerg (Boateng, 71.), Rode (Lahm, 80.), Gaudino (Dante, 62.), Bernat (Contento, 80.) - Shaqiri (Götze, 80.), Pizarro (Green, 37., Schweinsteiger, 80.) - Lewandowski (Müller, 80.).

G.: B. Wright-Phillips (51.), Donovan (70.), ill. Lewandowski (8.)

A GÓLOK:

HOSSZÚ ÖSSZEFOGLALÓ:

Címkék: Bayern München
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu