Fél év után visszatért David Beckham

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 12. 11:11
Véget ért a hat hónapos kényszerpihenő, David Beckham a második félidőben csereként beállva visszatért a futballpályára a Los Angeles Galaxy Columbus Crew ellen 3-1-re megnyert bajnokiján az Egyesült Államokban.


A 116-szoros angol válogatott a 70. percben lépett pályára, amikor csapata már 3-0-ra vezetett a Keleti-főcsoport éllovasa ellen. A középpályás jól mozgott, nem látszott rajta a hosszadalmas kihagyás.

„Fantasztikus érzés volt a rehabilitáció után végre tétmérkőzésen játszani – örvendezett a találkozó után az egy sárga lappal záró Beckham. – Nagy győzelmet arattunk egy fontos összecsapáson."

„Alig vártam, hogy becseréljenek, de óvatosságból csak keveset játszhattam, a legfontosabb, hogy nyertünk, remélem hozzá tudok járulni az együttes eddigi sikereihez és együtt haladunk tovább a helyes úton" – tette hozzá, miután a Galaxy győzelmével a Nyugati-főcsoport élére ugrott.

A korábban a Manchester Unitedben és Real Madridban megfordult 35 esztendős klasszis márciusban az AC Milan bajnokiján szenvedett Achilles-ín sérülést, amely egészen szombatig pihenőre kényszerítette.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu