Falja az edzőket a Panathinaikosz is

Létrehozva: 2013. január 8. 17:04
A Sporting Lisboához hasonlóan a Panathinaikosz is harmadik edzőjét nevezte ki az idény feléhez közeledve, így kedden az 57 éves spanyol, Fabriciano Gonzalez Penelas, ismertebb nevén Fabri vette át az irányítást.


A súlyos pénzügyi gondokkal küszködő óriás azok után, hogy néhány éve még Djibril Cissé szintű játékosokat birtokolt és állandó versenyben volt a bajnoki címért, BL-főtáblán szerepelt, most botrányos idényt fut.

A 20-szoros bajnok mindössze a 9. helyen tanyázik az amúgy sem túl acélos görög pontvadászatban, alig 20 ponttal 16 forduló után, hátránya pedig óriási, 22 pont az éllovas és címvédő Olympiakosz mögött. Nem mellesleg bár megérte az Európa-liga főtábláját, a Tottenham, Lazio és Maribor ellenében végül kiesett decemberben.

A legutóbb a Racing Santandert edző Fabri a november közepén kinevezett Juan Roman Rochát váltotta, aki az U20-asoktól érkezett, de ő sem tudott csodát tenni. A klub hivatalos közleménye szerint komoly változások várhatók a keretben, így kérdéses két görög válogatott, Lukasz Vintra és Lazaroz Krisztodupolusz sorsa.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu