Falcao-Monaco, az év meglepetése?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 9. 23:33
BOMBAHÍR: Radamel Falcao az AS Monacóban folytatja a La Sexta spanyol televízió értesülése szerint. Hogy a hír mennyire nem tréfa, azt jól jelzi, a bukmékereknél drámaian esett a Monaco szorzója: már csak 1,3-szoros pénzt fizetnek arra, hogy a hercegségieké lesz az Atlético kolumbiai ásza, akit leginkább a Chelsea üldözött az elmúlt hónapokban.


A La Sexta arról számolt be csütörtökön, késő este, hogy a Monaco az év egyik bombaüzletének megkötésére készül, kifizeti Radamel Falcao mintegy 60 milliós kivásárlási árát, továbbá évi tízmillió eurós juttatásban részesíti a futballistát.

A jelenleg másodosztályú klub a hétvégén juthat vissza az élvonalba, s tulajdonosa, az orosz milliárdos Dmitrij Rjibolovlov állítólag azt ígérte a csatárnak, hogy 200 millió eurót költ a keretre a következő egy évben. Tervei szerint 2014-ben kiharcolják a BL-indulást, majd nemzetközi szinten is ütőképessé tennék a csapatot.

Az átigazolás a televízió egyik tudósítója szerint már csak akkor eshetne kútba, ha Falcao egy másik kérője legalább ilyen ajánlattal jelentkezne be a napokban.

Címkék: radamel_falcao
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu