Ezért nem viszi Dunga Ronaldinhót!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 13. 12:37
A brazil sajtó nem tud napirendre térni Carlos Dunga 23-as vb-kerete fölött, amelyből többek között Ronaldinho, Pato és Diego is kimaradt. A főszervező Danny Jordaan is krititizálta a kapitányt, aki szerinte teljesen "megvakult a hatalomtól".


Nem bánik kesztyűs kézzel a sajtó Dungával, az egyik legélesebb kritika így hangzik:

"Istennek hála, hogy nem Dunga volt a szövetségi kapitány 1958-ban. Különben Pelè nem játszhatott volna a világbajnokságon."

Brazíliában elsősorban Ronaldinho és Pato mellőzése, illetve két hatalmas tehetség, Neymar és Ganso kihagyása verte ki a biztosítékot.

A dolog odáig fajult, hogy a vébé főszervezője, Danny Jordan is hallatta hangját. Szerinte egy ilyen zsenit levegőnek nézni vétek, "Dunga megvakult a hatalomtól". Sajnálatosnak tartja, hogy egy kétszeres aranylabdás sztár nem vehet részt a világ legjelentősebb futballeseményén.

A jól értesültek szerint meglehetősen személyes okai vannak annak, hogy Dinhóra nem számít, azaz csak tartalékként számít a szakember.

E szerint 1999-ben, még a gremiós korszakában többször is megalázta a pályán az akkor már veterán Dungát, s a két fél viszonya azóta is jeges...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu