"Ezek aljas állatok" - botrány Angliában

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 20. 10:42
Pénteken, az angol másodosztályú Sheffield Wednesday - Leeds United bajnoki mérkőzésen egy vendégdrukker a pályára rohant, és két kézzel bemosott egyet a hazaiak kapusának, Chris Kirklandnek. A "szurkolót" már keresik, meglepő lenne, ha ezek után valaha még stadionba léphetne.


 

A 77. percben a Leeds United e1-1-re gyenlített a Sheffield Wednesday otthonában, de a 31 éves, egyszeres angol válogatott Chris Krikland percekkel később már nem a bekapott gól miatt bosszankodott, hanem elterült a pályán.

Egy magát szurkolónak álcázó figura ugyanis berohant a pályára, és két kézzel arcon ütötte a meglepődött kapust, majd a tette után visszamenekült, és felszívódott az ellenfél szektorában.

Mivel az arca a felvételeken jól látható, a rendőrség valószínűleg megtalálja, és akkor nem kell többet aggódnia, hogy egyre drágulnak a meccsjegyek angliában, ugyanis öregkoráig stadion közelébe sem mehet. Kirkland ápolás után folytatni tudta a játékot.

"Ezek aljas állatok - mondta a BBC-nek Dave Jones, a Sheffiled Wednesday menedzsere. - Álladóan a rasszizmusról beszélünk, de a kántálás a lelátóról, az is egyfajta rasszizmus. Minden idegenbeli meccsről el kellene tiltani őket, amíg így viselkednek. Azt hittem, az ilyen napok már 15-20 éve elmúltak..."

"Amiatt is nagyon ideges vagyok, hogy a vendégek menedzsere a meccs után megtapsoltatta játékosaival a vendég szurkolókat. Mégis mit tapsoltatott meg velük? Hogy szétverik a stadionunkat és megütik a kapusomat?"

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu