„Erősítésekre készül a Milan januárban”

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 18. 11:41
Úgy tűnik, nem zárul le az átigazolási időszak Antonio Cassano érkezésével a Milannál, legalábbis erre enged következtetni Adriano Galliani alelnök friss nyilatkozata, aki átfogó erősítést helyezett kilátásba a közelgő januári átigazolási időszakban.


A Sampdoria ellen pert nyert, de súlyos fizetési megvonásokkal sújtott támadó érkezését szinte biztosra veszik Olaszországban, miután mindkét fél megerősítette, jól haladnak a tárgyalások.

Galliani nem elégedne meg ennyivel, és az egyébként is bombaerős, Zlatan Ibrahimoviccal, Robinhóval, Alexandre Patóval és Ronaldinhóval fémjelzett támadósoron kívülre tervez új embereket hozni.

„Megerősítettük a keretet a nyár folyamán, és ha lehetőség lesz rá, akkor hasonlót hajtunk végre télen, de elsősorban nem elöl, hanem további posztokon" – mondta az elöljáró a Milannews.it-nek.

„Elegünk lett abból, hogy az Inter mögött kullogjunk, mindig is büszkék voltunk magunkra, hiszen ez a klub nyerte a legtöbb serleget a világon. Történjék bármi, egységesnek kell lennünk" – tette hozzá az alelnök.

A Serie A listavezetője szombaton este a Romával vív rangadót a San Siróban, a mérkőzést a SportHirado.hu élőben közvetíti!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu