"Ennyi primadonnát nem bír el a Barca"

Szerző: SHLétrehozva: 2014. július 15. 14:06
Johan Cruyff szerint veszélyes útra lépett a Barca azzal, hogy "szólózenészeket" igazol a csapatba. A holland legenda már Neymar leigazolásakor is hangoztatta, két dudás nem fér meg egy csárdában, most, hogy Luis Suárez is érkezik, még borúlátóbb.


Minden idők egyik, ha nem a legjobb európai játékosa, a Barca játékrendszerének szülőatyja szerint a katalán együttes még inkább az egyéni teljesítményektől fog függni, ami nem ad jó alapot egy harmonikusan összehangolt csapatjátékhoz, az ellenfelek kontrollálásához.

“Nem látom, hogyan lesz képes saját játékát játszani a Barca úgy, hogy Messi, Neymar és Luis Suárez is a egyszerre a pályán lesz. Nagy egyéniségek mindannyian, és nem annyira csapatjátékosok. A klub jól láthatóan most inkább meccseket eldönteni képes klasszisokra épít, és kevésbé a kiforrott csapatjátékra."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez a Barcelonáé - HIVATALOS
Luis SUÁREZ 88 millió euróért a BARCELONA játékosa. A két klub mindenben megegyezett, az uruguayi csatár engedélyt kapott arra, hogy a jövő héten a katalán fővárosba utazhasson, ahol átesik majd az orvosin, aláírja új, öt évre...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu