Emléktábla az elhunyt kosáredzőnek

Létrehozva: 2014. szeptember 7. 18:15
Halálának első évfordulóján, vasárnap a család, a barátok, sporttársak és a város képviselői jelenlétében emléktáblát avatnak Fűzy Ákos kosárlabdaedző emlékére a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban.


"Fűzy Ákos a jelenünk része és alakítója, hiszen a múltban rengeteg örömöt szerzett nekünk munkájával, gazdagított és büszkévé tett minket sikerekkel, nagy győzelmekkel. Kezdeményezésem és hozzájárulásom a köszönet jele" - idézte a pécsi Polgármesteri Hivatal szerdai tájékoztatása az emléktábla ötletét felvető és a kivitelezésből anyagi részt vállaló tévériportert, Vujity Tvrtkót.

Csizi Péter országgyűlési képviselő, sportért felelős pécsi alpolgármester közölte, Fűzy Ákos élete teljében, még rengeteg megvalósítandó céllal, ötlettel, reménnyel telve, tragikusan fiatalon távozott. Éppen ezért lesz különösen fájó az emlékezés a sportcsarnokban, egykori sikerei talán legfontosabb helyszínén, ahová hosszú éveken át ezer szállal kötődött - tette hozzá.

A nyilvános emlékezés vasárnap 13.45-kor kezdődik a sportcsarnok délnyugati előterében, a táblát a tavalyi baleset időpontjában, 14.02 órakor leplezik le.

A HAT-AGRO UNI Győr női kosárcsapatát egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu