Elküldték az angol foci veteránját

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 25. 16:18
Nagytakarítást tart a Newcastle United. A Premier League-ben legutóbb tizenkettedik északiak nem tartanak igényt a veterán Sol Campbellre, a szintén sokat látott Shefki Kuqira, sőt a csapat rosszfiúja, Joey Barton sem számíthat szerződés-hosszabbításra.


Alan Pardew menedzser új csapatot épít, ebbe pedig ne fér bele a fent említett három labdarúgó. Ennek első eleme, az első számú célpont, a Lorientben futballozó Kevin Gameiro lehet.

A 36 éves Campbell egyébként tavaly augusztusban csatlakozott a Szarkák keretéhez, akkor még Chris Hughton kérésére. Az Arsenal és a Spurs egykori sztárja csupán nyolc meccsen jutott szóhoz. A védő Pardew-nál csak Fabricio Coloccini, Mike Williamson és Steven Taylor után következett a sorban.

Kuqit viszont a jelenlegi menedzser szerődtette, a 34 éves szabadügynök Andy Carroll eligazolása miatt érkezett a a fekete-fehérekhez. Ehhez képest csupán hatszor játszott, mindannyiszor csereként szállt be, gólt pedig nem lőtt.

Barton jövőre lejáró kontraktusát sem hosszabbítja meg a klub. A csapat elsőszámú bajkeverője 2007 nyarán érkezett a Manchester Citytől 5,8 millió fontért. Egy évig még marad a középpályás, utána ingyen eligazolhat. Januárban külföldi csapatokkal is tárgyalhat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu