Eladhatja legnagyobb értékeit a Lyon

Létrehozva: 2013. január 11. 20:19
Ahogy eddig, a továbbiakban is minden sportértéket felülírnak a francia bajnokságért folyó versenyben a PSG és a Marseille legnagyobb ellenfelének számító Olympique Lyonnál a pénzügyi tényezők. Eladnák a sztárokat.


„Jelenlegi stratégiánk továbbra is az, hogy csökkenteni kell a kiadásokat, muszáj a klubot megfelelően működtetni, így maradunk az eredeti terveknél, szenvedjen bármilyen csorbát is a sportérték" – idézi a klubelnököt az Eurosport, utalva arra, hogy esze ágában sincs olyan adósságokba sodródni, mint amiben az európai sztárcsapatok hevernek.

„Egyértelműen lesznek változások a keretben a télen, az ideális egy meghatározó játékos elpasszolása lenne, ha erre azonban nem kerül sor, akkor néhány futballisát kénytelenek leszünk kölcsönadni" – tette hozzá.

A Lyon a hírek szerint több csapattal is kapcsolatban áll házi gólkirálya, a 19 bajnokin 11 gólnál járó Bafétimbi Gomis eladásáról, de nem ő az egyedüli, aki a tavaszt már nem Kelet-Franciaországban töltheti.

„Az átigazolási piac második felében felpörgetjük az eseményeket" – válaszolt arra a kérdésre az elnök, hogy ha nem sikerülni megválni a 15 millióra értékelt Gomistól, akkor a hasonló árat kóstáló Lisandro Lopez mehet.

A Lyon a nyáron Hugo Llorist, Aly Cissokhót és Kim Kallströmöt is továbbadta, Aulas most elmondta, hogy Fabian Monzon (védő) a Fluminensénél folytatja kölcsönben, míg Jimmy Briandért (támadó) a Besiktas tett ajánlatot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu