Edzőváltás jön a Citynél is!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 11. 00:08
Lecseréli menedzserét a Manchester City labdarúgócsapata a szezon végén, a klub mindenben megállapodott Manuel Pellegrinivel, a Málaga tapasztalt, chilei vezetőedzőjével, a Real Madrid és a Villarreal korábbi mesterével. Ezt az AS szivárogtatta ki pénteken, késő este az ismert spanyol szakíró, Guillem Balagué cikkében. Roberto Mancini akkor sem maradhat a kispadon, ha szombaton megnyeri az FA-kupát együttesével a Wigan ellen.


A lap arról számol be, hogy Txiki Begiristain sportigazgató lezárta a tárgyalásokat Manchesterben Pellegrini ügynökével, Jesus Martínezzel, a City kivásárolja szerződéséből az 59 éves chileit, négymilliót tesz le az asztalra. A jelenlegi tréner Mancini sorsa állítólag már egy ideje eldőlt, a BL-kudarc után talán csak a címvédés menthette volna meg az olaszt.

A hír megjelenése óta már fogadást sem lehet kötni arra, ki lesz a City következő menedzsere.


Mindez egyben azt is jelentheti, hogy komoly változások várhatóak a City keretében, Pellegrini nem jönne egyedül, a Málaga legértékesebb játékosát, Iscót is hozná magával (35 millió euró körüli vétel lehetne). Talán nem véletlen az sem, hogy Jesus Navast, a Sevilla szélsőjét is szóba hozták az elmúlt 24 órában a világoskékekkel.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu