Drogdílerek közé kerül David Beckham

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 28. 14:51
Nem akármilyen szomszédok közelébe kerül David Beckham, amíg kölcsönszerződése idején Olaszországban futballozik. Az angol válogatott futballista milánói lakása ugyanis egy olyan környéken van, amelynek közelében transzvesztiták, futtatók és drogdílerek élik mindennapjaikat, és a város legveszélyesebb része. A sztár egyébként felesége nélkül költözik a legénylakásba.


David Beckham több mint egy évtizedes profi pályafutása alatt nem kevés pénzt szedett össze, Los Angeles-i tartózkodása alatt is egy 22 millió dollárt érő villában lakik családjával.

 

Nos, az angol futballista ezt a kényelmet is hajlandó feláldozni annak érdekében, hogy Európában futballozzon újra, hiszen januártól a Milan játékosa lesz. Aki azt hiszi, hogy Beckham egy minden igényt kielégítő házat kap az olaszoktól, az hatalmasat téved. Nem, Beckham egy, a Via Amedeo d’Aostán lévő legénylakásban tölti itáliai hónapjait.

 

Ez a környék mindössze néhány perces sétára van a város legveszélyesebb részétől, a Viale Abruzzitól. Itt nem sztárok laknak, mint Beverly Hillsben, hanem transzvesztitákkal, futtatókkal és drogdílerekkel vannak tele az utcák.

 

A 33 éves futballista ezúttal felesége, Victoria nélkül költözik pályafutása új állomáshelyére. Kérdés, az asszonyka vajon hogyan fogadja, hogy Beckham ilyen környéken múlatja majd idejét…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu