Drogba-Tévez csere - ki járna jobban?

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 4. 16:37
Grandiózus csereügylet körvonalazódik a Premier League-ben - röppent fel a hír a Manchester Evening News szerdai számának hasábjain. E szerint jó esély mutatkozik arra, hogy klubot cseréljen Carlos Tévez, a Man. City csatára, és Didier Drogba, a Chelsea ásza...


Tévez decemberben már benyújtotta távozási kérelmét, s később ugyan meggondolta magát, de bizonyára nem véletlenül látott napvilágot számos pletyka arról, hogy amolyam "se vele, se nélküle" viszonyban van a manchesteriekkel, s szívesen odébbállna a nyáron.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Drogba-Tévez csere - ki járna jobban?
A Chelsea 49.8%
 
A City 50.2%
 

A City vezetői ezzel együtt bíznak benne, a BL-kvalifikáció elég lesz ahhoz, hogy maradásra bírják a 27 éves csatárt, tudják, legszebb évei lehetnek előtte, még három esztendeig köti kontraktusa a gyárvárosiakhoz.

A Chelsea benne van abban a szűkkörű klubban amelynek tagjai képesek megfizetni a Boca egykori támadóját, s ha esetleg valóban a Kékeket választaná, akkor sem esne kétségbe Roberto Mancini, a Világoskékek edzője. Didier Drogbát plusz harmincmillió fontot kérne az argentinért.

Fernando Torres érkezése óta nem stabil kezdő az elefántcsontparti, akiben 33 éves kora ellenére sok fantáziát lát a City olasz menedzsere, ő lehetne a csapat első számú támadója.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu