Drogba egyre közelebb a Juventushoz

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 12. 14:30
Didier Drogba, a Chelsea egykori, és a Sanghaj Senhua jelenlegi csatára szeretne csapatot találni magának a kínai holtidényre. Abban biztosak lehetünk, hogy fog is, a Juventus egyre jobban érdeklődik.


 

A 34 éves elefántcsontparti csatár január elseje előtt nem igazolhat sehová, hiába kérte a FIFA vezetőit, ugyan, engedjék már meg neki a klubváltást, hogy fel tudjon készülni az Afrikai Nemzetek Kupájára. A szervezet az ő kérését is elutasította, mint korábban egyébként mindenkiét.

Január 1-től azonban szabad a pálya, elmehet kölcsönbe bárhova, és a jelek szerint az olasz Seria A bajnokcsapata vevő is lenne rá. A Juventus azonban nem csak a következő kínai bajnokság elejéig, hanem másfél évre, a 2013/2014-es szezon végéig szeretné leigazolni. Drogba szerződése egyébként 2015-ig szól Kínába.

A Juventus már nyáron is csatárt szeretett volna igazolni, de lecsúszott Robin van Persie-ről, Luis Suárezről és Edin Dzekóról is, így átmenetileg beérte Nicklas Bendtnerrel. De a jelek szerint tényleg csak átmenetileg.

Didier Drogba akkor keltette fel az olaszok érdeklődését, amikor a Sanghaj Senhua első számú résztulajdonosa, Csu Jun azzal fenyegtőzött, hogy nem invesztál többet a csapatba, ezzel pedig veszélybe került Drogba és Nicolas Anelka gigantikus fizetése is. Didier Drogba jelenleg a Chelsea-vel edz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu