Dortmund-pech, a Bayern nevetett a végén

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 17. 23:07
A tavalyi triplázás után idén - immár Pep Guardiolával a kormányrúdnál - duplázott a Bayern München labdarúgócsapata, amely 2-0-ra verte a Borussia Dortmundot a berlini Olimpiai Stadionban, a Német Kupa döntőjében - hosszabbítás után.


A rendes játékidő legnagyobb helyzete, egyben legvitatottabb jelenete akkor történt, amikor Lewandowski csúsztatása után Hummels bólintott a kapura, és Boateng a lassítás alapján már a gólvonalon túlról kanalazta ki a labdát. Florian Meyer nem látta bent, nem adta meg a találatot, amelynek további érdekessége, hogy leggyanús helyzetből született (a felvételek alapján egy vonalban látszik Hummels Martínezzel). A ráadás inkább a Bayerné volt, amely egy lesipuskás Robben-találattal szerzett vezetést, Müller szólógóllal szolgáltatta a slusszpoént, bebiztosítva ezzel a kupadiadalt a bajoroknak.

NÉMET KUPA-DÖNTŐ 2014
Borussia-Dortmund-Bayern München 0-2
Berlin, Olympiastadion, vezette: Florian Meyer.

DORTMUND: Weidenfeller - Piszczek, Szokratisz, Hummels, Schmelzer - Sahin, Jojics (Aubameyang, 83.) - Reus, Mhitarjan (Kirch, 60.), Grosskreutz (Hofmann, 110.) - Lewandowski. Vezetőedző: Jürgen Klopp.

BAYERN: Neuer - Boateng, Martínez, Dante - Höjbjerg (Van Buyten, 102.), Lahm (Ribéry, 31., Pizarro, 109.), Kroos, Rafinha - Robben, Müller, Götze. Vezetőedző: Josep Guardiola.

G.: Robben (107.), Müller (123.)

Sárga lap: Kroos (52.), Höjbjerg (62.), Boateng (67.),  Van Buyten (115.), Robben (117.)

ANIMÁCIÓN HUMMELS MEG NEM ADOTT GÓLJA:

VIDEÓN HUMMELS MEG NEM ADOTT GÓLJA:

VIDEÓN A KÉT BAYERN-TALÁLAT:


Borussia Dortmund 0-2 Bayern München (All Goals... by alex_video

Címkék: Bayern München
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu