Diósgyőr: összeesett Gahwagi Nebil

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 14:15
Edzés közben összeesett a Diósgyőri VTK első osztályú labdarúgócsapatának egyik légiósa. Gahwagi Nebil futás közben lett rosszul, rövid időre még az eszméletét is elvesztette. Később ugyan magához tért, ám azonnal mentőt hívtak hozzá.


A futballistát, aki nyáron igazolt a piros-fehérekhez, a Diósgyőri Kórház intenzív osztályán tartják megfigyelés alatt. A SportHíradó.hu információi szerint a DVTK-nak jelenleg nincs csapatorvosa. Dr. Balogh Sándor már a hétvégi, Paks elleni mérkózésen sem ült le a kispadra, mivel hónapok óta nem kapott fizetést.

 

Az orvos érdeklődésünkre csupán annyit mondtott, hogy Gahwagi Nebil rosszullétével kapcsolatban senki nem kereste meg a klub részéről. Augusztus 22-én, a Vasas-DVTK mérkőzésen dolgozott együtt utojára a csapattal, azóta senki nem hívta.

 

Lippai Gábor, DVTK sajtószóvivője érdeklődésünkre azt mondta, hogy tudomása szerint Dr. Balogh Sándor a csapat orvosa. Gahwagi Nebil rosszullétéről azért nem értesítették, mert azonnal mentőt kellett hívni. Arra nem tudott válaszolni, hogy később miért nem értesítették, mi történt a játékossal.

 

Farkas Gábor, a DVTK technikai vezetője kérdésünkre megerősítette, hogy minden labdarúgónak van érvényes TB kártyája Diósgyőrben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu