Détári idején is bundázott a Siófok?

Létrehozva: 2011. december 14. 12:55
Újabb mérkőzés vált gyanússá a siófoki bundaügyben - írja a Blikk. Az ügy pikantériája, hogy a hatóságok egy 2008-as bajnokit vizsgálnak, amikor még nem Aczél Zoltán, hanem Détári Lajos ült a kispadon.


Eddig a Balaton-partiak négy 2009-es találkozójánál - a Kaposvár elleni 5-2-es, a ZTE elleni 5-3-as vereség, a Győrrel 3-2-es legyőzése (mind bajnoki) során és a Honvéd (2-2) elleni Mk-meccsen - merült fel a csalás gyanúja.

A lap úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség most viszont egy 2008. november 9-i esetet vizsgál, amelyet a zalaegerszegiek 4-1-re nyertek meg Siófokon. A kezdés előtt a hazaiak egyik futballistája - aki tavasszal már nem volt a csapat tagja - fejenként 10 ezer eurót ajánlott három társának, a lényeg pedig az volt, hogy legalább kétgólos vereséget szenvedjenek, ami ugyebár sikerült, mégpedig nem a már kihallgatott Aczél Zoltán, hanem a jelenlegi Ferencváros-edző, Détári Lajos trénersége iedjén.

A Blikk informátora szerint a három focista közül egyet már kihallgattak, de a hatóságok monogramját sem hozták nyilvánosságra. Egyikük a meccs előtt, a másik kettő utána kapta meg a jelenlegi árfolyamon számolva több mint 3 millió forintnyi pénzt a siófoki csapattárstól, akit még nem vettek őrizetbe. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a lapnak elmondta, a hét végéig semmit nem szeretnénk mondani az újabb fejleményekről.

Az ügyben hat labdarúgót gyanúsítanak, Horváth Gábort, Sütő Lászlót és Andruskó Attilát, továbbá H. Gy.-t, T. R.-t és M. Á.-t, valamint az akkoriban a Siófokot irányító, már szabadlábra helyezett korábbi vezetőedzőt, Aczél Zoltánt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu