Deco és Carvalho is hetekre kidőlt

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 23. 10:56
Az elkövetkezendő néhány mérkőzésen nélkülöznie kell két portugál válogatott játékosát, Decót és Ricardo Carvalhót a brazil Luiz Felipe Scolarinak, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea vezetőedzőjének.



A londoni kékek középső védője, Ricardo Carvalho a vasárnapi Manchester United elleni találkozón sérült meg, a találkozó tizenharmadik percében le is kellett cserélni.

A hátvédet a találkozó után megvizsgálták, és kiderült, hogy térdszalag-sérülése olyannyira súlyos, hogy körülbelül egy hónapra vált harcképtelenné.

Deco már a szuperrangadót is kénytelen volt kihagyni, ugyanis a találkozót megelőző bemelegítés során combizom-szakadást szenvedett, és emiatt mintegy két hetet kell kihagynia.

Többek közt ennek a sérülésnek is „köszönhető”, hogy a Herthánál szabadlistára tett brazil Mineiro a Stamford Bridge-re érkezik. A középpályás érkezése azért is fontos, mert jelenleg azon a poszton csak John Obi Mikel bevethető, hiszen Michael Essien már korábban kidőlt hat hónapra.

Deco biztosan kihagyja Portsmouth elleni Ligakupa-találkozót, valamint a CFR 1907 Cluj elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést, csakúgy, mint a Stoke és az Aston Villa elleni bajnokit.

Carvalho visszatérésére azonban már tovább kell várnia a londoniaknak, hiszen a portugál védő a klub reményei szerint csak október 22-én, a Roma elleni BL-meccsen térhet vissza. 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu