Debrecen: Nem félünk a liláktól!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 3. 23:15
Herczeg András a Fiorentina stadionjának egyik termében megtartotta a BL-meccsek előtti szokásos sajtótájékoztatóját. A klubmenedzser beszélt többek között a hullámvölgyről, a sérültekről és az esélyekről.


"Az első mérkőzésen nagyszerű találkozót játszottunk – kezdte klubmenedzserünk. - Amikor nekivágtunk a Bajnokok Ligájának, tudtuk, hogy nagyon erő ellenfelek várnak ránk, nehéz lesz a pontszerzés. A Fiorentina ellen álltunk hozzá a legközelebb, és kicsit csalódottak voltunk, hogy nem sikerült. Holnap is az olasz csapat lesz a favorit, de úgy lépünk pályára, hogy szeretnénk ismét egy jó meccset játszani, és kijavítani a hibáinkat. Ha sikerül, és ehhez még pontszerzés is párosulna, akkor nagyon boldogok leszünk. Azt gondolom, a csapat túltette magát az elmúlt hetek kudarcain, és holnap higgadtan, tiszta fejjel, elszántan lép pályára. A régebb óta maródi Máté, Feczesin, Mohl és Bíró mellett Mészáros Norbertre nem számíthatunk, a többiek rendelkezésre állnak."

Herczeg András arról is beszélt, hogy amikor a csapat bejutott a BL-be, nem foglalkoztak az esélyekkel, az volt a lényeg: jó meccseket játszanak.

"Tudjuk, mindhárom ellenfelünk úgy számol, hogy ellenünk hat pontot szerez, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. Az elmúlt időszakban kicsit hullámvölgybe kerültünk, sok gólt kaptunk, aminek több oka is van. A lényeg, sikerült rendezni a sorokat, az Újpest is csak büntetőből tudott gólt szerezni. Bízom benne, visszatérünk arra az útra, amikor a stabilitás jellemezte a csapatot. Nehéz sorozatban vagyunk benne, vasárnap például a bajnokságban újabb rangadót játszunk, de csakúgy, mint Firenzében, Győrben is a legerősebb összeállításban fogunk szerepelni."

A sajtótájékoztatón megjelent Czvitkovics Péter is, aki egyetértett mesterével abban, hogy szeretnénk olyan jó meccset játszani, mint legutóbb a Puskásban, csak jobban kell figyelni a védekezésre. A középpályást egyébként megtapsolták az olasz újságírók, amikor megtudták, hogy az első gólért kapott egymillió forintot a rákos gyerekek megsegítésére ajánlotta fel.

Herczeg András azzal zárta a mondandóját, hogy a Fiorentinától és az Újpesttől elszenvedett vereség miatt nem szeretik a lila színt, de reméli, holnap már más lesz a helyzet.

Közben a csapat már az edzésen is túl van, mindenki teljes értékű munkát végzett.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu