Csókbotrány Manchesterben

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 19. 18:51
Gary Neville csókjától hangos az angol sajtó. Nem is lenne gond egy csókkal, ha azt a játékos például a feleségének adja. A 35 éves védő azonban a hétvégi bajnoki mérkőzés végén Paul Scholest jutalmazta egy szájra puszival. Na de fiúk!


A Manchester United Paul Scholes hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően szerezte meg a három pontot a hétvégi bajnokin a városi rivális Manchester Cityvel szemben. A játékosok a gól után felhőtlen ünneplésbe kezdtek, melynek hevében Gary Neville szájon csókolta a gólszerző Scholest.

Neville az eset után csak annyit mondott, hogy nagyon nehéz két héten vannak túl, és roppantmód hálás társának, amiért életben tartotta bajnoki esélyeiket. A két labdarúgó 1993 óta együtt játszik a manchesteri együttesben, ezért vélhetően ez az incidens nem rontja meg a kapcsolatukat.

Nem ez az első ilyen eset a labdarúgásban, hiszen anno Maradona is csókkal jutalmazta Caniggiát egy Boca Juniors - River Plate mérkőzésen szerzett gólja után.

Marca
Maradona csókja Fotó: Marca

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Jó az öreg a háznál, Scholes döntött!
VIDEÓVAL!!! Erre várt egész Manchester: City kontra United!!! Ebben a szezonban már negyedszer találkozott az iparváros két csapata, és a vendégcsapat nagy szerencsével nyert ismét. Paul Scholes ugyanis a 93. percben fejelte a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu