Csak CR7 és Messi keres jobban …

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 2. 15:04
Hatalmas szenzáció: egybehangzó jelentések szerint a kínai bajnokság újonca elképesztő fizetésért cserébe elhappolja a brazil pontvadászat 2009-es és 2010-es legjobb labdarúgóját. Dario Conca leendő bérénél csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo juttatása magasabb, ezt hihetetlenül hangzik, de igaz!


 

Ha az argentin klasszis elfogadja a Guangzhou Evergrande ajánlatát, akkor évente 10.4 millió eurónak megfelelő bér üti a markát. Döbbenetes összeg, főleg ha azt vesszük, hogy a klub csapata újoncként szerepel. Igaz, most éppen listavezető a kínai szuperligában.

Kuangcsou város együttese tizenkét forduló után öt pontos előnnyel vezet, legfőbb terve, hogy megszerezze története első aranyérmét az élvonalban. A Fluminensét 2008 óta erősítő Conca ehhez nyújthat hatalmas segítséget.

A 28 éves támadó középpályás két és fél évre szóló szerződést írhat alá Kínában.

„A klub remek ajánlatot kapott: a játékos fantasztikus lehetőséghez juthat. Ki kellene ezt használnia. Semmilyen jelző nem képes érzékeltetni azt, hogy mire képes Conca. A kínaiak ajánlata azt jelenti, hogy a játékos és családja tökéletes anyagi biztonságba kerülhet a következő két és fél évben” – mondta a Fluminense edzője, Abel Braga.


Dario Conca 2002 és 2008 között a River Plateben szerepelt, igaz közben megfordult kölcsönjátékosként az Universidad Catolicában, a Rosario Centralban és a Vasco da Gamában. Három évvel ezelőtt hasonló formában került a Fluminenséhez, majd 2009-ben végleg a klub alkalmazottja lett. Káprázatos formája ellenére még sohasem játszott az argentin válogatottban!

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu