„Csak az MU nem jelentene visszalépést”

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 20. 10:52
Ennél egyértelműbb "hívójelet" nehezen kaphatna egy klub!!! A legfrissebb, de meg nem erősített hírek szerint a Real Madridnál ismét létszámfölöttivé vált Rafael Van der Vaart ugyanis kijelentette, csak egy klub kedvéért adná fel spanyolországi reményeit. A friss világbajnoki ezüstérmes holland klasszis szerint csak és kizárólag a Manchester United nem jelentene visszalépést a királyi klubhoz képest...


 

Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója csütörtökön közölte, a nyári átigazolások és különösképpen Mesut Özil megszerzése miatt négy futballistát elenged Jose Mourinho vezetőedző. A névsor egyelőre „titkos”, a spanyol média azonban biztosra veszi, a már tavaly is létszámfölöttinek minősített Van der Vaart ismét útilaput kapott.

A 27 éves holland klasszis már nyilatkozott is, szavait a pénteki Daily Express közölte. A mondatoknak pedig nagyon örülhetnek az Old Traffordon, persze nagy kérdés, tesz-e lépést a ManU…

„Spanyol klubba biztosan nem igazolnék. Az pedig igaz, hogy ha el kell hagynom a Real Madridot, akkor csak a Manchester United jöhetne szóba. Nagy klub, amely nem jelentene visszalépést a pályafutásomban!” – jelentette ki a népszerű futballista.

Szintén meg nem erősített hírek szerint a Vörös Ördögök szakmai főnöke, Sir Alex Ferguson nagyon szívesen látná csapatában a hollandot. De hivatalos ajánlatot még nem tett az MU.

„Ha beigazolódnának a hírek, akkor biztosan leülnék és tárgyalnék a Uniteddel. Nehezen utasítanám vissza az ajánlatot, ha az első csapathoz hívnának. Alex Ferguson nagyszerű edző! Sohasem igazolnék olyan klubhoz, amellyel nem lenne azonnal esélyem a sikerre. A Manchester Uniteddel azonban biztosan nagy célokért küzdhetnék, ez pedig döntő tényező pályafutásom mostani szakaszában. Ha tehát Jose Mourinho egyértelművé teszi, hogy kevés szerephez juthatnék Madridban, akkor bizonyosan Angliába szeretnék igazolni” – tette hozzá Van der Vaart.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu