Cristiano Ronaldónak saját múzeuma lesz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 4. 11:16
Portugáliában megnyílik az első Cristiano Ronaldo-múzeum, amelynek a játékos több személyes tárgyát és díját is odaadományozta. A kiállítás december 15-én kezdődik a 28 éves világklasszis szélső szülővárosában, Madeira szigetén, a megnyitót a tervek szerint személyesen vezeti.


 

A combhúzódással küszködő Cristiano Ronaldo nem lesz ott a Real Madrid jövő heti spanyol kupameccsén, az Olimpic de Xativa ellen, ezért Carlo Ancelotti vezetőedző extra szabadságot adott neki. A 28 éves játékos ezt arra használja, hogy elutazik szülővárosába, Madeira szigetére, Funchalba.

Ugyanis a napokban a spanyol bajnokság legértékesebb játékosának választott Ronaldo személyesen felügyeli az utolsó simitásokat saját múzeumán, mielőtt visszautazik Madridba december 14-én, majd villámgyorsan vissza, hogy személyesen nyissa meg másnap a múzeumot.

A kiállítás egy jelenleg felújítás alatt álló, tengerre néző épületben lesz Madeira szigetén, közel a kikötőhöz. Többek között látható lesz majd a 2008-as Aranylabdája, mezek, fotók, emlékek és díjak fiatalkori- és profi karrierjéből.

"Egy ilyen a múzeum volt Cristiano egyik álma - mondta egy családtag. - Valamit szeretne visszaadni Madeirának, és ezt találták ki az édesanyjával. Ez családi projekt volt. Ugyanakkor vállalkozni is szeretne itt a jövőben. A múzeum csak a kezdet."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„A FIFA Ronaldo kedvében akart járni”
Michel Platini úgy véli, a FIFA hatalmas szívességet tett Cristiano Ronaldónak azzal, hogy meghosszabbította az Aranylabda-szavazás határidejét, a 2010-es voksolásnak pedig igazságtalan eredménye született az UEFA elnöke...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo: tőlem senki sem kért bocsánatot
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál sztárjátékosa cáfolta, hogy Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke telefonon is elnézést kért volna tőle azt követően, hogy nyilvánosan kigúnyolta őt....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi a legjobb, Ronaldo a legértékesebb
Lionel Messi, a Barcelona négyszeres aranylabdás világsztárja lett az előző szezon legjobb játékosa, egyben legjobb támadója a spanyol bajnokságban, a rivális Real Madridban játszó Cristiano Ronaldo pedig a legértékesebb...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu