Cristiano Ronaldo nekiesett Mourinhónak

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 6. 19:25
Visszavágott a Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo honfitársának, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzőjének, José Mourinhónak. A 24 éves játékos szerint nem a szavak, hanem az igazán fontos trófeák számítanak, amelyek bizony az ő és nem az olaszok vitrinjéből figyelnek. A két együttes közelgő Bajnokok Ligája-rangadója apropóján az ifjú zseni kisebb esélylatolgatást is tartott, természetesen bízik csapata sikerében.


Már csak tizennyolcat kell aludni és a BL-nyolcaddöntőben összecsap a Manchester United és az Inter együttese, így a Raisportnak adott interjújában Cristiano Ronaldo is már az olaszokkal vívandó mérkőzéssel foglalkozott.

 

Egyben a szélső megragadta az alkalmat, hogy válaszoljon a kék-feketék trénerének, José Mourinhónak korábban tett megjegyzéseire, miszerint a Vörös Ördögök játékosát agyonsztárolják és Zlatan Ibrahimovic többre képes.

 

„Én mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, de az igazán fontos trófeák az én vitrinemben pihennek!” – jegyezte meg Ronaldo, aki ezek után már a február 24-én sorra kerülő rangadóra koncentrált.

 

„Az Inter egy kitűnő csapat, ahol fantasztikus játékosok szerepelnek, de mi jobbak vagyunk náluk és legyőzzük őket. Ha búcsúztatjuk ellenfelünket, az hatalmas lökést adhat nekünk a döntő felé vezető úton” – folytatta a portugál.

 

A 24 éves zseni megemlítette, nem érti, honfitársa, Ricardo Quaresma hogyan nem tudott beilleszkedni José Mourinho együttesébe, de bízik benne a Chelsea-nél megtalálja helyét.

 

„Ricardo egy hatalmas tehetség, szerintem egyszerűen nem volt elég ideje, hogy bejátssza magát a csapatába. Az is lehet, hogy a hatalmas nyomás feszült a vállán és ezzel nem tudott megbirkózni. Angliában sem lesz egyszerű dolga” – zárta mondandóját Ronaldo. 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu