"CR a Man. Unitedről álmodik"

Szerző: SHLétrehozva: 2014. szeptember 16. 18:03
Csak idő kérdése lehet Cristiano Ronaldo visszatérése a Manchester Unitedhez - állítja a Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague, aki a csatorna Revista című, spanyol futballal foglalkozó hétfői műsorában beszélt erről.


Balague azt mondta, "Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedről álmodik, az angol klub pedig tud erről, és minden készen is áll egy ilyen nagyszabású üzlethez" - hangzott az utalás arra, hogy az MU rendelkezik a megfelelő forrásokkal CR visszaigazolásához a Real Madridtól.

Cristiano nem tud nem 100 százalékot nyújtani, így továbbra is apait-anyait belead a Realnál, de a zuhanyhíradó szerint már nem élvezi annyira a játékot, mint annak idején, Manchesterben - tette hozzá Balague, aki éppen Ronaldóról ír könyvet, vagyis bizonyára jól értesült az aranylabdás ügyeiben.

A portugál világsztár 2009-ben, akkor átigazolási rekordot jelentő nyolcanmillió fontért távozott Angliából a spanyol fővárosba, a Realhoz, amellyel ebben az esztendőben ért fel a csúcsra, megnyerte a klub 10. BL/BEK-címét Lisszabonban.

CR volt az, aki meggyőzte Ángel Di Maríát pár héttel ezelőtt arról, hogy csatlakozzon a Manchester Unitedhez, miután biztossá vált, hogy az argentin számára nem jut hely a királyi gárdában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu