CR9 sérülten is játszana!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 23. 15:01
Lehet, hogy Florentino Perez elnöknek kell rendet teremtenie a Real Madrid egyik legnagyobb sztárja hevessége miatt. Cristiano Ronaldo ugyanis játékra jelentkezett, mindenképpen pályára szeretne lépni a Sporting Gijon elleni szombat esti bajnokin. Pedig nem épült fel teljesen sérüléséből, ezért az orvosi stáb és Manuel Pellegrini vezetőedző is ellenzi a tervet. Mi lesz itt? Megmakacsolja-e magát CR9 vagy esetleg a klub első embere segíti hozzá a szerepléshez???


Pedig okulhatna az aranylabdás zseni az elmúlt hetek történéseiből. Két héttel ezelőtt a Magyarország elleni világbajnoki selejtezőn sérülten futott ki a pályára, majd a portugál válogatott első gólja után cserét kért. Akkor egy hónapos kényszerpihenőz jósoltak a szakemberek, ennek a fele telt csak le…

A Real orvosi stábja ugyan megfeszített erővel dolgozott a klasszis felépüléséért, de a tökéletes gyógyulásra várni kell. Ronaldo azonban türelmetlen, már ezen a hétvégén futballozna, hogy a játéktéren segítse csapatát, amely szerdán váratlan vereséget szenvedett a BL-ben, pedig hazai pályán találkozott az AC Milannal.

„Már nem fáj a bokám. Készen állok a játékra” – jelentette be Cristiano Ronaldo.

A Marca című sportnapilap úgy tudja, már a Bajnokok Ligájában is futballozni akart a sztár, Manuel Pellegrini alig tudta lebeszélni. Most újabb éles csörtére lehet számítani, lévén Gijonban sem számítana a klasszisra a chilei mester.

Péntek délutáni hír, hogy sérülés miatt Karim Benzema és Gonzalo Higuaín nem játszhat Gijonban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu