CR9 senkit sem igazolna a Barcából

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 27. 15:18
Cristiano Ronaldo úgy véli, a Barcelona futballistái közül senki sem lenne erősítés a Real Madrid számára. A portugál aranylabdás már egyáltalán nem fájlalja a bokáját, és noha a kondícióján még van mit javítani, rövidesen ismét játékra jelentkezik Manuel Pellegrininél. Pontos dátumot azonban még nem tudott megnevezni.




A Barcelona játékosai taroltak a spanyol labdarúgóliga díjkiosztó gáláján, a kilenc győztesből ugyanis hetet a katalán szupercsapat delegált.

Cristiano Ronaldo mégse hiszi, hogy bármelyikükkel erősödne a Real Madrid kerete, és ebbe Lionel Messit is beleérti.

„Nagyszerű a játékosállományunk, így nem vagyunk rászorulva semmilyen új igazolásra. Még a Barcelonából sem, hívják bárhogy is az illetőt” – szögezte le a portugál szélső a Cadena SER rádióállomásnak.

„Nem félünk tőlük, és ha keményen harcolunk, le is győzzük őket. Efelől szemernyi kétségem sincs.”

A bokasérülés miatt több mint egy hónappal ezelőtt kidőlő klasszis úgy nyilatkozott, immár tökéletes egészségi állapotnak örvend, ám arra a kérdésre még nem tud felelni, mikor térhet vissza a csapatba.

„Napról napra jobban vagyok, bár a kondíciómon kicsit még fejlesztenem kell. De ez, azt hiszem, érhető is, hiszen jó néhány hetet ki kellett hagynom.”

A bennfentesek szerint CR9 a Milan elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen állhat ismét a királyiak rendelkezésére.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu