CR7: Nem volt jobb nálunk Argentína!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 13:59
Argentína Lionel Messi 90. percben szerzett tizenegyesgóljával 2-1-re legyőzte Portugáliát Genfben, barátságos mérkőzésen. Az összességében kiegyenlített csata első félideje inkább a dél-amerikaiaké, a második felvonása inkább az európaiaké volt. Így látta Cristiano Ronaldo is, a Real Madrid csillaga szerint semmiképpen sem érdemelt vereséget a luzitán sereg.


CR7 elégedett volt azzal, ahogy ő és a nemzeti együttes játszott szerda este a svájci barátságos összecsapáson. A 2-1-es vereség ellenére. Az egykori Manchester United-sztár azonnal hozzátette, ez a meccs nem róla és Lionel Messiről szólt.

"Elégedett vagyok azzal, ahogy játszottam - kezdte az egyetlen portugál találat szerzője. - Lőttem egy gólt, de több lehetőségem volt arra, hogy növeljem találataim számát. Felejtse el mindenki azt, hogy ezen a találkozón Messi és én különversenyt vívtunk egymással. Ami biztos, hogy mindketten sokkal jobban játszottunk most, mint a dél-afrikai világbajnokságon. Sajnálom, hogy végül Argentína győzött, de szerintem egyáltalán nem voltak jobbak nálunk!"

A meccs első gólját Messi álompasszából Di María szerezte a 14. percben, de Ronaldo gyorsan egyenlített. A csattanót a Barcelona argentin "ördöge" szolgáltatta, Fabio Coentrao szabálytalansága után tizenegyesből büntetett a 90. percben.

Mi összehasonlítjuk őket!
Bár CR7 kifejezetten elutasította, hogy Messi-Ronaldo különverseny lett volna a szerda esti mérkőzés, azért mi megnézzük, a két bálvány válogatottban mutatott eddigi teljesítményét számokban.
Ronaldo: 79 meccs - 25 gól - 2 vb-részvétel (2006, 2010)
Messi: 53 meccs - 15 gól - 2 vb-részvétel (2006, 2010)
Míg Ronaldo 2006-ban az elődöntőig vezette csapatát, Messi kétszer is a negyeddöntőben vérzett el az Albicelestével a világbajnokságokon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messiék legyőzték Ronaldóékat
VIDEÓK! A Lionel Messivel felálló argentin labdarúgó-válogatott barátságos meccsen 2-1-re legyőzte a Cristiano Ronaldót a soraiban tudó Portugáliát úgy, hogy mindkét csillag gólt szerzett, a barcelonai aranylabdás ráadásul a 90....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 




 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu