Chile retteghet, Villa megúszta...

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 23. 12:38
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elvetette a fegyelmi eljárást indítását, így Spanyolország fellélegezhet, Chile viszont retteghet a két válogatott pénteki mérkőzése miatt. David Villa így pályára léphet a csoportkör utolsó fordulójában, a továbbjutásról döntő rangadón!


A FIFA szerdán közölte, hogy nem talált okot arra, hogy eljárást kezdeményezzen az Emilio Izaguirrét „meglegyintő” David Villával szemben. A nemzetközi szövetség szóvivője szerint alaposan áttanulmányozták az esetről készült felvételeket, ezután született a döntés.

„Erre nem lehetek büszke. Ösztönös volt az egész, nem gondoltam, hogy a nyakamra jön. Ott vártam a labdára, és egyszer csak kinyújtottam a kezem felé. A jövőben higgadtabban kell viselkednem." – nyilatkozta Villa az eset kapcsán a Canal Plus-nek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eltilthatják David Villát?
David Villáról szólt hétfői Spanyolország-Honduras vb-csoportmeccs (2-0), a Barca csatára duplázott, tizenegyest hibázott, volt egy bődületes kapufája és egy elbaltázott ziccere is. Ez még nem minden, a televíziós felvételek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu