A Juve vitt mindent: viszlát, Chelsea!

Létrehozva: 2012. december 5. 22:39
A Juventus lett a szerda nyertese a Bajnokok Ligája csoportkörének zárónapján! Az olaszok 1-0-ra legyőzték a Sahtar Donecket, ezzel az ukránokat megelőzve megnyerték az E-csoportot és az Európa-ligába száműzték a címvédő Chelsea-t, amely hiába lőtt hatot. A másik két kiadó helyet a Benfica és a CFR kárára a Galatasaray és a Celtic szerezte meg, míg Barcelona félhet, Lionel Messit ugyanis térdsérüléssel hordágyon vitték le.


 

JEGYZŐKÖNYVEK, TABELLÁK:

E-CSOPORT:

SAHTAR DONECK-JUVENTUS 0-1 (0-0)

Doneck, Donbass Arena. Vezette: Jonas Eriksson (svéd)

SAHTAR DONECK: Pjatov - Srna, Kucher, Rakickij, Rat - Sztepanenko, Fernandinho - Alex Teixeira (Ilsinho 65.), Mhitarjan, Willian - Eduardo (Devic 46.). Vezetőedző: Mircea Lucescu. Kispad: Kanibolockij, Krivcov, Kobin, Gai, Douglas Costa, Ilsinho, Dević.

JUVENTUS: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Giovinco (Giaccherini 91.), Vucsinics (Matri 88.). Vezetőedző: Angelo Alessio. Kispad: Storari, Cáceres, Padoin, Giaccherini, Marrone, Quagliarella, Matri.

Gólszerző: Kucher (56. - öngól)

Sárga lap: Sztepanenko (20.), Eduardo (31.), Kucher (40.), Mhitarjan (71.), ill. Vidal (8.), Chiellini (87.)

ÖSSZEFOGLALÓ:

Nem rendezték le a továbbjutást egy biztos döntetlennel a csapatok Doneckben. Bár az első félidőben, annak is a második felében úgy tűnt, ez lesz a forgatókönyv, végül a szünet után egészen izgalmas, helyzetekkel tarkított, nyílt mérkőzés alakult ki. Rendre a hazaiak támadtak többet és a labda is náluk volt folyamatosan, de az olaszok kontráiban nagyobb veszély volt, ráadásul gyakran eljutottak a kapuig. Mindkét együttes megnyerhette volna a mérkőzést, voltak kapufák, ziccerek, de végül az egy fokkal veszélyesebb Juventus egy szerencsés góllal kihúzta. A döntetlen talán igazságosabb lett volna, azonban így mindent vittek a Zebrák, azaz a csoportelsőséget, és az Európa-ligába száműzték a Chelsea-t, amely a Sahtar elleni rosszabb egymás elleni eredmény miatt búcsúzott.

---

CHELSEA-NORDSJAELLAND 6-1 (2-0)

London, Stamford Bridge. Vezette: Bas Nijhuis (holland)

CHELSEA: Cech - Ivanovics, Luiz, Cahill, Cole (Bertrand 60.) - Romeu, Ramires (Oscar 65.) - Moses, Mata (Ferreira 74.), Hazard - Torres. Ideiglenes menedzser: Rafael Benítez. Kispad: Turnbull, Ferreira, Azpilicueta, Bertrand, Oscar, Mikel, Marin.

NORDSJAELLAND: Hansen - Parkhurst, Gundelach, Runje (Beckhann 9.), Mtiliga - Adu, Stokholm - Lorentzen, Ticinovic (Issah 65.), Christiansen (Kildentoft 61.) - John. Vezetőedző: Kasper Hjulmand.Kispad: Raagaard Jensen, Kildentoft, Maxsø, Issah, Beckmann, Laudrup, Lindberg.

Gólszerző: Luiz (38. - 11-esből), Torres (45+1., 56.), Cahill (51.), Mata (63.), Oscar (71.), ill. John (46.)

Sárga lap: Luiz (90.), ill. Christiansen (39.), Parkhurst (51.), Mtiliga (85.)

ÖSSZEFOGLALÓ:

Nem volt kérdés az elejétől, hogy melyik a jobb csapat, a Chelsea sorozatban dolgozta ki helyzeteit, amelyeket ekkor még kihagyott. Aztán kimaradt mindkét oldalon egy büntető, mire David Luiz megnyitotta a csapokat egy harmadik tizenegyes bombaerős értékesítésével és a következő 33 percben hét találat esett. A dánok nem hátráltak be, ez lett a vesztük, rendre emberfölényben hozták a kapura az angolok, akiknél Fernando Torres is megtörte rossz sorozatát, és két góllal vette ki a részét a sikerből. Persze mit sem ért a három pont, a továbbjutás Torinóban már elúszott, így a BL történetében először a címvédő már a tavaszt sem érte meg. Pontosabban igen, az Európa-ligában...

AZ E CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. Juventus 6 3 3 0 12-4 12 pont
2. Sahtar Doneck 6 3 1 2 12-8 10
3. Chelsea 6 3 1 2 16-10 10
4. Nordsjaelland 6 0 1 5 4-22 1

F-CSOPORT:

BAYERN MÜNCHEN, BATE BORISZOV 4-1 (1-0)

München, Allianz Arena. Vezette: William Collum (skót)

BAYERN MÜNCHEN: Neuer - Rafinha, Van Buyten, Boateng, Contento - Timoscsuk, Schweinsteiger (Ribéry 72.) - Müller (Dante 54.), Kroos (Alaba 64.), Shaqiri - Gomez. Vezetőedző: Jupp Heynckes. Kispad: Starke, Dante, Lahm, Ribéry, Javi Martínez, Alaba, Mandžukić.

BATE: Gorbunov - Radkov, Bordacsev (Jurevics 84.), Filipenko, Poljakov - Koncevoj (Renan 58.), Vologyko, Hleb, Olehnovics, Baga - Rodjonov (Vasziljuk 67.). Vezetőedző: Viktor Goncsareno. Kispad: Gutor, Jurevics, Simić, Lihtarovics, Renan Bressan, Sivakov, Vasziljuk.

Gólszerző: Gomez (22.), Müller (54.), Shaqiri (66.), Alaba (83.), ill. Filipenko (89.)

Sárga lap: Rafinha (51.), ill. Poljakov (34.), Vasziljuk (74.)

Piros lap: Boateng (51.), ill. Poljakov (69.)

ÖSSZEFOGLALÓ:

Visszavágott a Bayern az emlékezetes minszki vereségért, mégpedig csupa önbizalomra okot adó részlet járult hozzá a 4-1-es diadalhoz. Kezdődött minden azzal, hogy a sérüléséből éppen visszatért Mario Gomez rögtön az elején régi önmagát idézve találta a hálóba hétvégi bajnoki gólját követően. Aztán annak ellenére tudott kettőt szerezni Heynckes legénysége, hogy emberhátrányban játszott, és mindez elég volt ahhoz, hogy a jobb egymás elleni eredménnyel a második helyre szorítsa a Lille-ben soványan győztes, azonos pontszámmal álló Valenciát.

---

LILLE-VALENCIA 0-1 (0-1)

Gólszerző: Jonas (36. - 11-esből)

AZ F CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. Bayern München 6 4 1 1 15-7 13 pont
2. Valencia 6 4 1 1 12-5 13
3. BATE Boriszov 6 2 0 4 9-15 6
4. Lille 6 1 0 5 4-13 3

G-CSOPORT:

BARCELONA-BENFICA 0-0

Barcelona, Nou Camp. Vezette: Svein Oddvar Moen (norvég).

BARCELONA: Pinto - Montoya, Planas, Puyol, Adriano (Piqué 66.) - Thiago, Song, Sergi Roberto - Rafinha (Messi 58.), Villa, Tello (Deulofeu 79.). Kispad: Valdés, Piqué, Sergi Gómez, Dos Santos, Busquets, Messi, Deulofeu.

BENFICA: Artur - Maxi Pereira, Luisao, Garay, Melgarejo - André Gomes, Matic, Nolito (César 63.) - John, Lima (Cardozo 74.), Rodrigo (Almeida 74.). Vezetőedző: Jorge Jesus. Kispad: Paulo Lopes, Luisinho, Jardel, André Almeida, Bruno César, Gaitán, Óscar Cardozo.

Sárga lap: Rafinha (49.), Adriano (60.), ill. Nolito (43.), Garay (56.), Luisao (59.), Matic (78.)

ÖSSZEFOGLALÓ:

B-csapatával is 72 százalékban tudta birtokolni a Barcelona a labdát a Benfica ellen, azonban a győzelem talán a vendégekhez állt közelebb. Rögtön az elején hárman vihették Pinto kapusra, ám hibáztak, majd további lehetőségek is akadtak, hogy mattolják a labilis katalán védelmet. A hibákkal tarkított, nem éppen látványos mérkőzésbe a Gerd Müller rekordját vadászó Lionel Messi vitt színt az 58. perctől, ám egy halvány szabadrúgás után egy ziccert is elrontott. Persze ez lett volna a legkisebb baj, az argentin, miután ütközött a kapussal, még elrúgta a labdát, majd összeesett és térdét fájlalva hosszú percekkel később hordágyon vitték le. Benne van a pakliban bármilyen súlyosságú sérülés, de az első hírek szerint semmi komoly baja nincs. Nem úgy a Benficának, amely ha be tudott volna gyötörni egy árva gólt, akkor kitúrja a Celticet, így viszont a skótok örülhetnek egy történelmi bravúrnak!

---

CELTIC-SZPARTAK MOSZKVA 2-1 (1-1)

Gólszerző: Hooper (21.), Commons (82.), ill. Ari (39.)

Piros lap: Kallström (88.)

A G CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. FC Barcelona 6 4 1 1 11-5 13 pont
2. Celtic 6 3 1 2 9-8 10
3. Benfica 6 2 2 2 5-5 8
4. Szpartak Moszkva 6 1 0 5 7-14 3

H-CSOPORT:

MANCHESTER UNITED-CFR CLUJ 0-1 (0-0)

Manchester, Old Trafford. Vezette: Daniele Orsato (olasz)

MANCHESTER UNITED: De Gea - Jones, Smalling, Wootton, Büttner - Powell (Macheda 73., Cleverley (Scholes 43.), Giggs (Fletcher 86.) - Rooney, Hernández, Welbeck. Menedzser: Sir Alex Ferguson. Kispad:Lindegaard, Rafael, Young, Scholes, Fletcher, Vermijl, Macheda.

CFR CLUJ: Felgueiras - Pinto, Piccolo, Cadú, Rada - Camora, Mureşan, Bastos (Maftei 78.), Alberto - Rui Pedro (Aguirregaray 71.), Sougou (Kapetanosz 91.). Vezetőedző: Paulo Sergio. Kispad: Stăncioiu, Sepsi, Maftei, Godemèche, Aguirregaray, Kapetanos, Bjelanović.

Gólszerző: Alberto (56.)

Sárga lap: Scholes (90.), ill. Cadu (49.), Felgueiras (92.)

ÖSSZEFOGLALÓ:

A Manchester United a hétvégi botrányos védekezést bemutató 11-éhez képest is 10 helyen felforgatott, felettébb tartalékos kezdővel várta a román bajnokot - tét nélkül. Ennek ellenére akadt bőven lehetőség, de Tom Cleverley, Danny Welbeck és Nick Powell mind a kiváló formában védő Felgueiras kapuson túl nem tudott jutni. Nem úgy a szórványos, de veszélyes akciók egyikéből Alberto, aki irtózatosan nagy gólt akasztott a bal felső sarokba 25 méterről, amely emlékezetes győzelmet garantált a kolozsváriaknak. Sőt, a lövés pillanatában szinte garantáltnak tűnt helyük a legjobb 16 között, ám közben a Galatasaray fordított Bragában, és a jobb egymás elleni mérleget kihasználva bemasírozott a nyolcaddöntőbe. A román bajnokságban szenvedő CFR-nek marad az Európa-liga.

---

BRAGA-GALATASARAY 1-2 (1-0)

Gólszerző: Mossoro (32.), ill. Yilmaz (58., 78.)

A H CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. Manchester United 6 4 0 2 9-6 12 pont
2. Galatasaray 6 3 1 2 7-6 10
3. CFR Cluj 6 3 1 2 8-7 10
4. SC Braga 6 1 0 5 7-13 3
BAJNOKOK LIGÁJA, A SZERDAI JÁTÉKNAP, ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

22:36: Vége a mérkőzésnek. Továbbjutott a Juventus csoportelsőként, a Sahtar másodikként, a Chelsea kiesett, a Galatasaray is a 16 között, ahogy a Celtic is. A CFR-nek és a Benficának az Európa-liga marad.

22:31, Barcelona: Messi iménti lövése után a bal térdéhez kapott, percekig feküdt a pályán, és most hordágyon vitték le. Láthatóan nagy fájdalmakkal küzd.

22:30: München: GÓÓÓLLL!!! A végén még Filipenko szépített távolról, így 4-1.

22:28: Barcelona: Messi lépett ki a leshatárról, elvitte a kapus mellett, de az bele tudott ütni a labdába, majd az emelését is elcsípte. Aztán az aranylabdás a földön maradt, és bal térdét fogja.

22:25, München: GÓÓÓLLL!!! Ribéry csavarta be balról a labdát, nem tudtak tisztázni, így Alaba levette, fordult balra, majd ballal laposan, óriási erővel ágyúzta be. 4-0.

22:24, Glasgow: GÓÓÓLLL!!! Szamarasz harcolt ki büntetőt a bal oldalon, a labda mögé Commons állt, és középre a léc alá vágta, ezzel továbbjutó a Celtic, ha így marad. 2-1.

22:23, Braga: GÓÓÓLLL!!! Yilmaz futószalagon szállítja a gólokat, megvan a duplája, mégpedig üres kapuba helyezte be egy jobb oldali passzból, ezzel jelenleg biztos továbbjutó a Galata. 1-2.

22:21, Barcelona: Messi 22 méteres szabadrúgása volt csemege a kapusnak.

22:20: A második félidő eleji gólparádé után kicsit nyugalom van a pályákon.

22:17, Doneck: Egykapuzik a Sahtar, a Juventus 11 emberrel védekezik a térfelén.

22:16, London: GÓÓÓLLL!!! Oscar sem akart kimaradni a jóból, Mata passzából középről lőtte ki a bal alsót. 6-1.

22:14, Barcelona: Messi indult éppen lesről, pedig már lehagyta védőjét a bal oldalon.

22:12, Doneck: Luxus, Vidal elvitte a kapus mellett a labdát, akár belőhette volna, de inkább tartogatta, majd átpasszolta jobbra, ott pedig Vucsinics eladta.

22:11, Doneck: Ilsinho találta el a bal kapufát, kis híján egyenlített a Sahtar.

22:10, München: Poljakov szállt ki második sárga lapjával, így már 10 a 10 ellen a Bayern-BATE.

22:09, London: GÓÓÓLLL!!! Darabokra szedi a Chelsea a dánokat, Mata csinálta meg a kényszerítőt Hazard-ral, majd a visszakapott labdát először a kapusba lőtte, de másodjára már a jobb alsóba. 5-1.

22:07, Barcelona: Lionel Messi pályán az 58. percben, Rafinhát váltotta.

22:05, München: GÓÓÓLLL!!! Emberhátrányban nagyon megy a Bayernnek, Gomez ugrott ki a bal oldalon, beemelte a labdát, amelyet Shaqiri fejelt a kapu bal oldalába védője szorításában. 3-0.

22:03, Braga: GÓÓÓLLL!!! Amrabat passzából a gólgyáros, Yilmaz lőtte ki a bal alsó sarkot. 1-1.

22:03, London: GÓÓÓLLL!!! Bal oldalról Hazard hagyta le az emberét, az alapvonalról visszatette Torresnek,  aki bevágta közelről a második gólját. Lehet, hogy nem lesz jelentősége. 4-1.

22:00, Manchester: GÓÓÓLLL!!! Alberto lopta a távolságot, majd 25 méterről szenzációsan lőtte ki a a bal felső sarkot, úgy, hogy De Geának esélye sem volt. 0-1.

21:59, Doneck: GÓÓÓLLL!!! Jobbról, erőből lőtte be a labdát Lichsteiner, amelyre Kucher és Giovinco érkezett együtt, végül utóbbiról pattant pechesen a hálóba. Óriási bajban a Chelsea. 0-1.

21:58, Doneck: Két óriási helyzet maradt ki! Előbb Pirlo egy állítás után találta el a bal kapufa külső élét 16 méterről, majd Mhitarjan ziccerben gurított a hosszú alsó mellé jobbról. Már lehetne 1-1 is!

21:57, London: GÓÓÓLLL!!! Mata ívelt be jobbról, szabadrúgásból, középen pedig Cahill fejelt a bal felsőbe úgy, hogy esélye sem volt a kapusnak. 3-1.

21:54, München: GÓÓÓLLL!!! Nesze neked emberhátrány! Balról, szabadrúgás belőtt labdába Shaqiri csúsztatott bele, majd Müller vágta be közelről a kapuba. 2-0.

21:52, München: Boateng csúszott rá páros lábbal ellenfelére, azonnali piros lap, sőt, Rafinha is kapott egy sárgát, amiért szövegelt. 10 emberrel a Bayern.

21:51, Doneck: Huhh, majdnem vezet a Sahtar, Alex Teixeira lőtt 12 méterről centikkel a bal felső fölé.

21:50, London: GÓÓÓLLL!!! 18 másodperccel a középkezdés után John került a védők mögé, Luiz hagyta le, és balról beemelte a kimozduló Cech felett a hálóba. 2-1.

21:50: A Doneck birtokolja a labdát, de a Juventusnak vannak helyzetei, már hét lövése volt...

21:48, Barcelona: Rögtön Benfica-helyzet: John adott be balról, Nolito pedig a hosszún éppen mellé lőtt kapásból.

21:46: Folytatááááás!

21:33: Félidő az összes pályán. Eredmények: Barcelona-Benfica 0-0, Bayern München-BATE 1-0, Braga-Galatasaray 1-0, Celtic-Szpartak Moszkva 1-1, Chelsea-Nordsjaelland 2-0, Lille-Valencia 0-1, Manchester United-CFR Cluj 0-0, Sahtar Doneck-Juventus 0-0.

21:32, London: GÓÓÓLLL!!! Torres kapott kiváló indítást Mosestól, megcsinálhatta volna a cselt, helyette lőtt, végül így is jól járt, mert elé pattant a labda, amelyet jobbról emelt az üres kapuba. 2-0.

21:31, Doneck: Buffont kínálták meg vagy 25 méterről, de nem volt erő a lövésben.

21:30, Manchester: Cleverley nem tudta folytatni, Scholes váltotta.

21:29, Doneck: A szórványos Juve-akciók egyike, Lichsteinter adta be balról, Rakickij Vucsinics elől tudott tisztázni.

21:28, Barcelona: Nolito sokadik szabálytalansága már sárgát ért, a veszélyes helyről beívelt labdába Villa fejelt bele, de lesről tette.

21:25, Manchester: Rooney sunyi emelését éppen kitolta Figueiras a jobb felsőből.

21:24, London: GÓÓÓLLL!!! Megvan a harmadik büntető is Londonban, az első kettő kimaradt, ezt most Luiz kíméletlenül bevágta a bal felsőbe. Egyébként megint kezezés volt. 1-0.

21:24, Manchester: Hernández bólintott mellé három méterről egy balos szögletből. 1-0-nak kellene lenni...

21:24, Glasgow: GÓÓÓLLL!!! Ari nagyszerűen emelt be a jobb oldalról, éles szögből a hálóba. 1-1.

21:20, London: Hazard végezte el a 11-est, a bal alsót célozta, de a kapus kitolta. Két kihagyott büntető...

21:20, Lille: GÓÓÓLLL!!! Erősen vitatható büntetőt kapott a Valencia, amelyet Jonas vágott a jobb alsóba. Ezzel vezet a Valencia, amely így is csak csoportmásodik. 0-1.

21:19, London: Büntetőt kapott a Chelsea is, Cahill fejelt rá Beckmann kezére!

21:18, Braga: GÓÓÓLLL!!! Megérdemelten vezet a Braga, szerencsétlenkedett az egyik török védő, így Mossoro tudott lecsapni a labdára, amelyet 18 méterről a bal alsóba helyezett. Ezzel a Cluj továbbjutó. 1-0.

21:17, Barcelona: Lima fektette el védőjét, majd balról a hosszú kapufát találta el pattogós lövésével, ami éppen kifelé gurult a labda. Centiken múlott a Benfica vezetése.

21:17, London: Stokholm a kapu jobb oldala felé lőtt büntetőjét Cech könnyedén ütötte ki. Nincs 0-1.

21:16, London: Cahill kezezett, büntetővel jön a Nordsjaelland!

21:15, Doneck: Huhh, és éppen egy ilyen kontra végén centiken múlott, hogy ne vezessen a Juventus, Giovinco kapta középen a labdát, majd 12 méterről éppen-éppen a bal alsó mellé gurított.

21:14, Doneck: A mezőnyben a Sahtar irányít, a Juventus behúzódik kapuja elé, és kontrázik.

21:13, London: Egy kósza dán lövés süvített el a kapu bal alsó sarka mellett.

21:12, London: Kis híján vezet a Chelsea, Moses ment el az alapvonalnál jobbra, begurította középre a labdát, amelybe Stokholm úgy kapott bele, hogy a felső lécről épp kifelé szállt a labda.

21:11, Manchester: Smalling fejelt bele talán lesről egy középre gyengén belőtt labdára - éppen fölé ment.

21:10, Doneck: Willian kapott egyet a nyakára, de passza kis híján így is jó volt Mhitarjannak a kapu jobb oldalára.

21:09, Barcelona: A gólvonalról kellett tisztázni a portugáloknak, Rafinha földre lepattintott lövése tartott jobbról a kapu jobb oldalába.

21:08, Manchester: Sougou minden bizonnyal életveszélyes jobb oldali lövését blokkolták az utolsó pillanatban szögletre.

21:07, München: GÓÓÓLLL!!! Shaqiri robogott el a bal oldalon, az alapvonalról belőtte, és ki más, mint a visszatérő Mario Gomez pofozta be a hálóba a labdát, amelyet a kapus nem érhetett el. 1-0.

21:07, Glasgow: GÓÓÓLLL!!! Vezet a Celtic, Hooper lőtte ki 20 méterről a bal alsót egy védelmi hibát kihasználva. Kegyetlenül eltalálta, ezzel bármit csinál a Benfica, a skótok továbbmennek. 1-0.

21:06, Doneck: Kezezést reklamál az egész Juventus, miután Pirlo ívelte be szabadrúgásból a labdát, amelyet végül tisztáztak.

21:04, Barcelona: Stabilizálták a helyzetet a hazaiak, és szokásukhoz híven járatják a labdát - veszély nélkül.

21:03, Doneck: Bal oldali lágy beadásnál Alex Teixeira rúgta le kis híján Chiellini fejét, de szerencsére csak a labdát találta el, amely Buffon kezében landolt. Azért nem szakadnak meg a csapatok.

21:02, Manchester: Powellt kellett ápolni perceken át, de végül visszatért.

21:00: Eltelt 15 perc mind a 8 pályán, gólt még nem láttunk...

20:59, London: Hazard robogott végig a jobb oldalon, ám beadását szögletre blokkolták, amelyet simán tisztáztak.

20:56, München: Koncevoj nézte ki magának a jobb alsót kissé jobbról, úgy 18 méterről, de Neuer épp leért.

20:56, Barcelona: Katasztrofális védelmi hiba a hazaiaktól, hárman vitték Pinto kapujára, de Moreno teljes ziccerben mellé gurított. Ennél nagyobb helyzet nem kell.

20:55, London: Torres volt éppen lesen, így hiába emelte be a kapuba kissé jobbról, majd a spanyol rögtön utána jobbról tüzelt, a kapus azonban szögletre ütött. Nyom a Chelsea.

20:55, Doneck: Vucsinics durrantotta fölé a labdát Giovinco jobb oldali beíveléséből. Viszonylag aktív mindkét csapat, annak ellenére, hogy jó a döntetlen.

20:53, London: Moses kapásból bombázta rá egy bal oldali átívelésből, a rövidre azonban odaért a kapus, és bravúrral hárított.

20:53, Manchester: De Gea védett bravúrosan: Wooton adta el a labdát a kapuja előtt, jobbról érkezett a lövés, amely megpattant, de a kapus lábbal kitolta.

20:51, München: Az első lövés: Schweinsteiger 16 méterről gurított a kapus kezébe.

20:50, Manchester: némi román fölénnyel indult a mérkőzés Manchesterben.

20:49, Barcelona: Jól kezdtek a portugálok, a hazai térfélen pattog a labda az elején.

20:48, Doneck: Barzagli ajándékozta el kis híján a labdát hátul, megúszta a Juventus.

20:46: A Sahtar naracsban, a Juventus fekete-fehérben, a Barcelona gránátvörös-kékben, a Benfica pirosban. A Bayern feketében, a BATE sárgában.

20:45: Elkezdték.

20:45: Kiemelten koncentrálunk a Sahtar-Juvéra, a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona és a Bayern München találkozójára. Kezdjük!

20:42: A csapatok megérkeztek a pályára!

20:10: Ukrajnában egy döntetlen mindenképpen búcsúztatja a Chelsea-t, ha a Juventus győz, szintén annyi a címvédőnek. Csakis a Sahtar sikerével lehet meg a Kékek továbbjutása.

20:00: Köszöntjük kedves Olvasóinkat a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján. Jó szórakozást!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu