Casillas: nem hagyom el a Realt!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 2. 15:40
Iker Casillas már 1999 óta áll a Real Madrid kapujában, és bevallása szerint akármennyit és akármiről is pletykál a sajtó, nem akarja elhagyni a klubot azért, mert most nem ő a csapat első számú hálóőre.


 

José Mourinho, a Real Madrid edzője tavaly karácsonykor kisebb vihart kavart a klubnál, mikor kihagyta a kezdőcsapatból a már ikonikussá vált kapust, a csapatkatány Iker Casillast, és Antonio Adánt tette be helyette. Pár meccs után persze az egészet visszacsinálta, de januárban Casillas hüvelykujja eltört, a portugál trénernek pedig új kapus után kellett néznie.

Szerencséje volt, gyorsan meg tudta szerezni Diego Lópezt, a Sevilla (korábban a Villarreal) kapusát, és négy és fél éves szerződést között vele. Ő pedig olyannyira nem nyújtott rossz teljesítményt, hogy Casillas felépülése után is a kapuban maradt. A szurkolók azonban nehezen viselik kedvencük némileg indokolatlan mellőzését, a média pedig már Iker távozásáról beszél.

Ő azonban csak nevet ezeken a pletykákon. "Az én jövőm itt van, a Real Madridinál, egyrészt mert a szerződésem ideköt, másrészt kilenc éves korom óta itt játszom. Itt akarom befejezni a pályafutásom, és ez az egyetlen hely, ahol lenni szeretnék."

A sajtó még többet cikkezik Mourinho jövöjéről, de erről Casillas sem tud többet. "Kérdezzék meg tőle. Engem csak az érdekel, hogy a Real Madrid szurkolói boldogok legyenek, és mivel ez a Bajnokok Ligájában már nem jöhet össze, marad a Király Kupa."

A Real Madrid ebben a szezonban sem jutott be a BL-döntőjébe, ezúttal a Borussia Dortmund bizonyult jobbnak nála az elődöntőben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu