Casillas barátnője a hibás a vereségért?

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 17. 16:47
A Telecinco spanyol televíziós csatorna riportere, „civilben” barátnője faggatta a spanyol válogatott veresége után Iker Casillast, de a mérkőzés előtt is közelebb férkőzött párjához, mint azt Del Bosque kapitány kívánatosnak tartaná. A svájciak elleni vereséget részben a szexis riporter számlájára írják.



Spanyolország okozta eddig a dél-afrikai vb negatív szenzációját a Svájc elleni 1-0-s vereséggel, és a gólért részben a kapust, Iker Casillast teszik felelőssé.

A mérkőzés után Iker a Telecinco nevű tv-csatorna riporterének, a világ legszexisebb sportújságírójának választott Sara Carbonerónak ecsetelte a kudarc okait, aki a találkozó előtt néhány méterre párjától, közvetlenül a kapu mögül is bejelentkezett a durbani stadionból.



A csapathoz közel álló személyek szerint Carbonero kisasszony jelenléte elterelte a kapus figyelmét a feladatáról, és a válogatott több játékosát is irritálta, hogy a hölgy szüntelenül a játékosok körül lebzselt.

A riporter határozottan visszautasítja a vádakat, és úgy tartja: aki vele vitetné el a balhét, az csak bűnbakot keres a spanyolok rossz vb-rajtjára.

Jelenléte már csak azért is bosszanthatta a spanyol játékosokat, mivel Vicente Del Bosque szövetségi kapitány kifejezetten tiltja, hogy a mennyasszonyok és barátnők akár csak együtt utazzanak a csapattal.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu