Capello kiszeretett Angliából?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 10. 14:35
Fabio Capello az FA csütörtöki konferenciáján "színt vallott", kiket is tart lehetséges utódjának az angol szövetségi kapitányi székben. Harry Redknapp és Sam Allardyce nevét említette a szakvezető, aki legkésőbb 2012-ben távozik posztjáról. Vajon üzenet ez a szövetség vezetőinek az edzőtől, akivel informálisan felvette a kapcsolatot az Inter?


Olybá tűnik, mintha a vb-kudarc után kiszeretett volna az angol nemzeti csapatból Fabio Capello, aki nem kizárt, azért nevezhette meg angol kollégái közül azt a kettőt, akit legtöbbre tart, mert nyomás alá akarja helyezni az FA-t, hogy engedje el...

"Úgy látom, Allardyce és Redknapp nagyon jó úton jár. Ütőképes csapatot kovácsoltak össze a legkülönbözőbb játékosokból, amelyeknek van stílusa, és képesek meccsről meccsre hozni az eredményeket" - mondta egyebek mellett Capello. 

Történetesen Sam Allardyce is szót kapott a konferencián, meg is kérdezték, alkalmasnak találná-e magát a posztra: 

"Nehéz erre válaszolnom, mert soha nem dolgoztam ilyen szerepkörben, de a kapitányok, akikkel beszéltem, mind azt mondták, nagyon sok minden azon múlik, hogy a legjobb játékosaid milyen kondícióban vannak, és hogy milyen a sérülthelyzet."

Az Il Corriere dello Sport arról számolt be internetes kiadásában szerdán, hogy az Inter megkereste Fabio Capellót, a Milan, a Juventus és a Real Madrid korábbi vezetőedzőjét, az angol válogatott jelenlegi kapitányát, akit Benítez utódjaként képzelnek el.  A lap hozzáteszi, nem ő az első számú és egyetlen jelölt a posztra, Diego Simeone, Walter Zenga, Pep Guardiola és Leonardo neve is felmerült.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu