Calderón: Örökre lemondtunk Ronaldóról

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 24. 19:09
A Real Madrid labdarúgóklub végleg letett arról, hogy a spanyol fővárosba csábítsa Cristiano Ronaldót, a Manchester United ászát, egyben az idei aranylabda első számú várományosát. Ezt Ramón Calderón klubelnök jelentette ki a Sky Sports News televíziós csatornának péntek este.


 

"Egyszerűen lehetetlen feladat Ronaldo megszerzése. A Manchester United nem akar megválni tőle, és mi nem szeretnénk egy ilyen szimpatikus klubot magunkra haragítani" - kezdte az elnök.

 

"Ronaldo beletörődött a sorsába, és maradt Angliában. Felejtsük is el az ügyet, de nem csak januárig, hanem mindörökre" - tette hozzá a királyi gárda első embere.

 

Calderón azért bevallotta, amennyiben az MU-nál nem lenne nélkülözhetetlen a klasszis, akkor - természetesen az egyesület engedélyével - újra megkörnyékeznék a világsztárt.

 

Ronaldo Madridba igazolásának ügye a nyár egyik legforróbb témáját szolgáltatta a nemzetközi futballsajtóban, végül azonban semmi sem lett az egészből. A Manchester United nem adta be a derekát, és augusztus elején a játékosnak is be kell látnia, akkor jár mindenki a legjobban, ha - egyelőre - marad az angol iparvárosban.

 

A decemberi másodikai Aranylabda-választás toronymagas esélyese Cristiano Ronaldo, és a portugál nem is rejtette véka alá, nem lát igazi riválist:

 

"Nincs igazi ellenfelem, nyugodtan várhatom a döntést. Ha visszatekintünk, azt hiszem nyilvánvaló, hogy megérdemlem ezt a díjat. Az Aranylabdával persze nem elégednék meg, a FIFA Év játékosa címet is bezsebelném."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu