C. Ronaldo nem olyan fontos a Realnak

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 09:15
A Real Madrid elnöki székére pályázó Florentino Perez spanyol hírforrások szerint kijelentette, nem ragaszkodik feltétlenül Cristiano Ronaldo megszerzéséhez. A királyi gárdát korábban már vezető üzletember elmondta, nem szeretné azt a közel százmillió eurót egyetlen labdarúgóra elkölteni. Ennyibe kerül ugyanis a portugál sztár kivásárlása klubjától, a Manchester Unitedtől.


Lassan nem lesz ember a labdarúgásban, aki ne lenne biztos abban, hogy ismét Florentino Perez lesz a Real Madrid elnöke. Ugyan a tisztújítás csak júniusban lesz, ám már most úgy tűnik, nincs ellenfele a biztosan kandidáló korábbi prezidentének.

Az is biztos, hogy Perez a galaktikus időszakhoz hasonlóan óriási összegeket költ majd új játékosokra. És ebben az esetben a többesszámon van a hangsúly...

Guillem Balague az AS és a Sky Sports szakírója szerint ugyanis a korábbi elöljáró nem szeretné egyetlen játékosra elpazarolni az átigazolásokra fordított összeget. Való igaz, 90 millió euróból több klasszis is igazolható. 

Az ibériai hírportálok szerint a korábbi elnök, Ramón Calderon hónapokkal korábban már előszerződést kötött Ronaldo ügynökével, Jorge Mendezzel. Nos, Perez most ezt a szerződést szeretné semmissé tenni.

Azt azonban még így sem lehet kizárni, hogy ha nem sikerül megszerezni azt a négy-öt futballistát, akit kiszemelt a Real, akkor ismét előkerül a Manchester United sztárja...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu