Buffont megtartja a Juve

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 4. 11:14
Egyik jó hír követi a másikat: a fővárosban aratott 2-0-s siker után a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta kijelentette: Gigi Buffont nem adják el a nyáron.



A Roma elleni siker teljesen felvillanyozta a Juvét, s bár a meccsen Marco Storari állt Buffon helyett a kapuban - nem is akárhogy védett -, Marotta a betegsége miatt kimaradt világbajnokról beszélt.

"Most és a jövőben is számítunk Buffonra - kezdte a sportigazgató a Corriere dello Sportnak. - Gyakran beszélgetünk erről vele és menedzserével. No, a lényeg, hogy nem adjuk el."

A 33 éves klasszist korábban többször kapcsolatba hozták más európai topcsapattal, többek között a Manchester Uniteddel is. A kapus nemrégiben kijelentette, nem szeretne elmenni, sőt 2016-ig hosszabbít. Úgy tűnik, mindezt a másik oldal is megerősítette. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kraszicsék leforrázták a Romát
VIDEÓ! Felébredt a Juventus a második félidőben és egy jól eltalált Kraszics-lövéssel, illetve egy kontra végén született Matri-góllal két vállra fektette a kapu előtt pontatlan Romát az Olimpicóban, a Serie A 31. fordulójának...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hosszabbítanak a Juventus ikonjai
Hosszú idő után ismét ünnepre készülhetnek a Juventus szurkolói, legalábbis ezt sugallja a Gazzetta dello Sport. A milánói sportnapilap úgy tudja, meghosszabbítja szerződését a Zebrák két világbajnok ikonja....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu