Buffon nem megy a Manchester Unitedbe

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 8. 12:31
Bár Gigi Buffon nem szerepelt a Juventus legfrissebb csapatképén, egyre kevesebb az esélye annak, hogy mégsem távozik a klubtól. A világbajnok kapus bejelentette, még mindig nem áll szándékában a Manchester Unitedhez szerződni.


Kisebb perpatvar kevredett abból, hogy a múlt héten kiadott legújabb Juve-poszteren nem szerepelt Buffon. Az illetékesek montírozással igyekeznek korrigálni az érthetetlen hibát, de a remek kapus nem ezért tette le a hűségesküt szeretett csapata mellett.

A porckorongsérvvel megműtött és várhatóan csak januárban visszatérő 32 esztendős világbajnok hamarosan leül tárgyalni a klub vezetőivel, s noha korábban úgy hírlett, nem sok jóra számíthat, most fordulni látszik a kocka.

"Manchester United? Jó ideje együtt kell élnem ezzel a pletykával, az emberek már hat éve emlegetik nekem ezt a nevet, de eddig még soha semmi nem történt - kezdte a Tuttosporton Buffon. - Erős csapat van kialakulóban Torinóban, amely hétről hétre egyre jobb. Azt hiszem felesleges a váltásról beszélni, mivel jó úton halad a Juve."

A kapusnak igaza van, hiszen vasárnap is hátrányból állt talpra, s nyert végül 3-1-re az Öreg Hölgy a Cesena elleni hazai bajnokin. A tabellán ezzel tíz fordulót követően, mindössze négy ponttal lemaradva a listavezető Laziótól a negyedik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Manchesterben keres lakást Buffon
A Tuttosport információi szerint Manchesterben keres lakást Gianluigi Buffon, a világ egyik, hanem a legjobb labdarúgókapusa. Sajtóinformációk szerint van az a pénz, amiért elengednék a világbajnok sztárt....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu