Bréking: öt eltiltott a Juventusnál!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 28. 17:04
A Juventus edzőjét, Antonio Contét, a csapat két védőjét, Leonardo Bonuccit és Giorgio Chiellinit, valamint sportigazgatóját, Beppe Marottát is eltiltotta az Olasz Futballszövetség sportbírója, Gianpaolo Tosel. Conte és Bonucci két-két, Chiellini egy meccses büntetést kapott, Marotta február 18-ig nem léphet be stadionba, és nem végezhet a futballal kapcsolatos, szakmai tevékenységet. Van még egy eltiltott: Vucsinics, neki csak a sárga lapjai gyűltek össze.


Így vagy úgy, de mind a négyen élesen kritizálták a bíró tevékenységét a Genoa elleni, 1-1-re végződő szombati bajnoki után, ezért kerültek a szövetség fókuszába (ha a montenegróit nem számítjuk).

Antonio Conte a meccs alatt, és meccs után is azt kiabálta a bíróknak, "szégyen, amit csináltok", és azt is mondta értékelésében, hogy "ez nem foci". Sajtótájékoztatóján három meg nem adott büntetőről beszélt. Marco Guida az egyik esetben, Granqvist kezezésénél asszisztense jelzése ellenére döntött úgy, hogy folytatódhatott a játék. Amikor Conte kérdőre vonta, az edző szerint úgy felelt neki, hogy "látta, de nem állt készen arra, hogy befújja".

Bonucci azért bűnhődik, mert az öltözőfolyosón förmedt rá az egyik asszisztensre, Chiellini pedig azért, mert úgy ment be a pályára tiltakoznia Guida ténykedése ellen, hogy nem is volt nevezve a mérkőzésre. Marotta meccs utáni állásfoglalását is erősnek érezték az illetékesek, ebben arra célzott, a bíró közismerten Napoli-szurkoló.

Conte a Chievo és a Fiorentina elleni bajnokikat kényszerül kihagyni (azután, hogy bundabotrányban való érintettsége okán az első 15 fordulóban sem ülhetett le a kispadra), a Stadio Olimpicóban térhet vissza a Roma-Juvén.

Marotta továbbra is végezheti a munkáját az átigazolási piacon, már ha van még neki dolga ott. Szigorúan futballal kapcsolatos ügyekben azonban nem ténykedhet, nem nyilvánulhat meg semmilyen formában.

Címkék: Juventus
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu