Bőcsi gólfesztivál kilenc ember ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 31. 20:05
A labdarúgó NB II keleti csoportjának negyedik fordulójában a Bőcs hazai környezetben négy-nullra verte a mérkőzést kilenc emberrel befejező ESMTK csapata ellen. Bardi Gábor háromszor is betalálhatott volna, de megállt kettőnél, a hajrában kihagyott egy büntetőt.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 4. FORDULÓ:
BŐCS – ESMTK 4-0 (1-0)
Bőcs, 300 néző, vezette: Takács (L. Tóth, Kulcsár)
BŐCS: Hamar – Szakszon (Vass, 46.), Martis, Cséke, Molnár – Jeney (Gaál, 60.), Irhás, Lipták – Siróczki, Zsarnai (Ondó, 46.), Bardi Vezetőedző: Tóth László
ESMTK: Bonica – Agócs, Péter, Marosfalvi, Tvaruska – Füzi (Kovács, 90.), Nagy (Lázár, 56.), Denis, Ujhegyi – Szőke (Czakó, 70.), Szabó G. Vezetőedző: Menczeles Iván
Gólszerző: Bardi (22., 53.-11-esből), Vass (50.), Molnár (69.)
Kiállítva: Szabó (59.), Demis (64.)

 

 

A 22. percben Irhás végzett el szabadrúgást, a kapu elé ívelt labdára Bardi érkezett, aki nyolc méterről a bal felső sarokba fejelt. Ezzel előnybe került a Bőcs, érdemi válasszal nem tudott szolgálni az ESMTK a szünetig.

 

A térfélcsere után egy csapat volt csupán a pályán, mégpedig a házigazda. Az 50. percben Vass tört be a tizenhatoson belülre, majd két csel után tizenegy méterről a bal alsó sarokba lőtt.

 

Kisvártatva érkezett a harmadik, az 53. minutumban Bardit buktatták a büntetőterületen belül, a mészpontra pedig maga a sértett helyezte le a labdát. Magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult, a kapu közepébe vágta a labdát.

 

Az 59. percben Szabó kezezett, megkapta második sárgalapját, és a pirosat is. Tizenegyről tízre, majd csakhamar tízről kilencre olvadt a vendégek létszáma, a 64. percben Denis is mehetett zuhanyozni. Liptákot vágta fel csúnyán.

 

A 69. percben érkezett a következő bőcsi gól, ekkor Molnár tíz méterről a jobb alsó sarokba fejelt. A végjáték perceiben mégegyszer betalálhatott volna Bardi, de kihagyta újabb tizenegyesét. Bonica bravúrral hárította. Megérdemelten tartotta otthon a három pontot a Bőcs.


EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: A mérkőzést négy góllal nyertük meg, a jelentős különbségű siker annak is köszönhető, hogy létszámfölényben futballozhattunk.
Menczeles Iván: Az első félidő alapján semmivel sem voltunk rosszabbak, mint a hazai csapat, de a második játékrészben súlyos fegyelmezetlenségei miatt ismét pont nélkül maradtunk.

 

 

KELET:

Bőcsi gólfesztivál kilenc ember ellen

BŐCS – ESMTK 4-0 (1-0)

A Makó FC megtörte a borsodi átkot

MAKÓ FC-KAZINCBARCIKA 3-0 (1-0)

 

NYUGAT:

A lefújás után lemondott Ott József

BARCSI SC - FC TATABÁNYA 2-3 (1-0)

Kaposvölgye-bravúr a Gyirmót ellen

KAPOSVÖLGYE-NAGYBERKI – GYIRMÓT 2-1 (1-0)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu