„Big Phil” Scolari kiborította a bilit

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 29. 14:16
Luiz Felipe Scolari több hónapnyi hallgatás után megnevezte azokat a játékosokat, akiket ludasnak tart abban, hogy csupán fél évet tölthetett a Chelsea-nél. A szakvezető Didier Drogbát, Michael Ballackot és Petr Cechet állította a falhoz, akik egyszerűen nem fogadták el az edzésmódszereit, és minősíthetetlen viselkedésükkel valósággal kikezdték.


A brazil szakember nemrégiben elvállalta az üzbég sztárcsapat, a Bunyodkor vezetőedzői posztját, ám legtöbben továbbra is arra kíváncsiak, mi vezetett a Chelsea-vel való szakításához.

Scolari 2008 júliusától februárig irányította a Kékeket, ám mivel az eredmények nem jöttek, már hetekkel menesztése előtt sokan a lemondását követelték.

Mint a brazil O Globónak a mester elmondta, a Chelsea „erős emberei” közül többen is megkérdőjelezték edzői képességeit, ami rövid idő elteltével ahhoz vezetett, hogy szednie kellett a sátorfáját.

„Drogba, Ballack és Cech viselkedése elfogadhatatlan volt. Nem értettek egyet az edzésmódszereimmel, hátráltatták a tréningeket. Tudták, úgyis az edző húzza a rövidebbet, nekik semmi bántódásuk nem eshet. Európában sajnos ez nem egyedi eset, ott a játékosok úgy viselkednek, mintha ők lennének a klubtulajdonosok.”

Big Phil a Chelsea-nél uralkodó állapotok mellett beszélt a Real Madridról is az interjúban. Scolari szerint Kaká és Cristiano Ronaldo kiválóan megértik majd egymást, a feszültség azonban így is gyakori vendég lesz a blancók öltözőjében.

„Raúl felett eljárt az idő, ennek ellenére még mindig ő a vezér a csapatban. Jaj annak, akivel nem szimpatizál, és ez az edzőre is vonatkozik.”

Scolari mondott néhány szót természetesen jelenlegi csapatáról, a Bunyodkorról is, amelynél még másfél évet szándékozik dolgozni, utána mindenképpen hazatér Brazíliába.

„2010 decemberéig szól a szerződésem, de utána ismét otthon dolgoznék, legfeljebb két idényt. Ám ne felejtsük el, már hatvanesztendős vagyok, így lassan a visszavonuláson is el kell gondolkodnom.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu