Bertrand állítólag kezd a BL-döntőn!

Létrehozva: 2012. május 19. 17:47
Megbízható londoni források - többek között a Guardian szakírója - szerint Ryan Bertrand is ott lesz Salomon Kalouval együtt Roberto Di Matteo kezdőcsapatában a szombat esti Bayern-Chelsea Bajnokok Ligája-döntőn. Torres kispados.


A Bayern kezdőcsapata már összeállt, Contento pótolja az eltiltott Alabát a balhátvéd pozíciójában, míg Tyimoscsuk lesz Badstuber helyettese középen. A belső középpályán a Kroos-Schweinsteiger párosra hárul a szűrés feladata a labdák elosztása mellett. Müller játszik majd Gomez mögött.

Roberto Di Matteónak sokkal több fejtörést okozott, hogyan állítsa össze a támadó középpályát Ramires távollétében. A legvalószínűbb változat, hogy Ryan Bertrand lesz a bal oldalon, aki meggyőző teljesítményt nyújtott a Blackburn ellen, és Ramires helyén Kalou jut nagy lehetőséghez.

Ez azt jelenti, hogy Torres, Sturridge és Malouda is a kispadon kezd, akárcsak Turnbull, Ferreira, Romeu, Essien. A keretben ott találunk még két 18 éves védőt a tartalékcsapatból: Nathaniel Chalobah-t és Todd Kane-t.

A teljesség kedvéért a Bayern cserepadja: Butt, Van Buyten, Usami, Rafinha, Pranjic, Olic, Petersen.

BL-DÖNTŐ, A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK EBBEN A PILLANATBAN:
BAYERN: Neuer - Lahm (csk.), Boateng, Tyimoscsuk, Contento - Schweinsteiger, Kroos - Robben, Müller, Ribéry - Gomez.
CHELSEA: Cech - Bosingwa, Luiz, Cahill, Cole - Mikel, Lampard (csk.) - Kalou, Mata, Bertrand - Drogba.

Címkék: ryan_bertrand
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu