Berlusconi örömlányokat „rabolt el”

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 10. 22:36
Silvio Berlusconi miniszterelnök, az AC Milan labdarúgóklub tulajdonosa a napokban megmutatta, 72 évesen sem akármilyen vér csörgedezik az ereiben. A mágnás az olasz sajtó beszámolói szerint a napokban a híres-hírhedt Lotus night clubba tévedt, s több újságíró láttára két kétes hírű nőszemély társaságában hagyta el az örömtanyát.


 

Berlusconi hosszú idő után újra tiszteletét tette a milánói éjszakai életben, s betért a Lotus nevű táncos-mulatós szórakozóhelyre is. A night club közönsége után természetesen az olasz sajtósok értesültek először a nem mindennapi eseményről, nem csoda, ha az elnököt a kijáratnál már újságírók hada várta.

 

Ahelyett azonban, hogy testőrhadseregével elviharzott volna a milánói éjszakában, a prezidente úgy döntött, odaáll a zsurnaliszták elé:

 

A politikust láthatóan felvillanyozta a két fiatal "tehetség" jelenléte, akik azonban nem valószínű, hogy valaha is Milan-mezt öltenének magukra.

 

"Éjszakánként megelégszem három óra alvással, hogy több idő jusson a szeretkezésre" - ismerhették meg az elnök pajzán humorát az újságírók.

 

"Kívánom mindenkinek, hogy 70 éves kor fölött is ilyen formában legyen. Nem szégyenlem, hogy ilyen fiatalos vagyok, néha az idősebbek is tanulhatnak a fiataloktól" - tette hozzá a híresség.

 

A médiamogul persze a Milanról is ejtett néhány szót, kifejtette, bízik Ronaldinhóban, és egy jó formában lévő Sevcsenkóval szerinte nem lesz gond a scudetto megszerzése.

 

A Milan az ötödik fordulóban éppen a brazil aranylabdás találatával késztette vereségre városi riválisát, az Internazionalét, de a múlt hétvégén csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes a Cagliari otthonában. A jövő hétvégén a Sampdoria látogat a San Siróba a Serie A hetedik fordulójában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu