Benzemára cserélné Vidicset a Man United

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 10. 14:55
A Sunday Mirror olyan üzleti tervvel állt elő, amely mind a Manchester United, mind a Real Madrid régi álmait váltaná valóra. Sir Alex Ferguson a nyáron lemaradt Karim Benzemát kaparinthatná meg 2010-ben, a vételbe pedig beleépítené a gyárvárosiaknál az utóbbi időben fészkelődő Nemanja Vidicset, akit éppen a királyiak látnának legszívesebben köreikben.


Benzema 30 milliós vételárához képest visszafogottan szerepelt eddig a szezonban, többször a cserepadra került a kitűnő formában szereplő Gonzalo Higuaín mögött.

A bombaerős Real-keretben csak a csúcsformában szereplőknek van esélye tartósan a kezdő közelében maradni, így Florentino Pérez rászánhatja magát a gyakran gyenge napot kifogó francia csatár eladására.

A csereügylettől alighanem a másik fél sem zárkózna el. Vidics a szenzációs előző idény után az ideiben sérüléssel bajlódik, felvetette távozásának lehetőségét, ráadásul egy esetleges új szerződésével a Manchester United legjobban kereső játékosai közé kerülne, ez utóbbi a 700 milliós tartozással birkozó egyesület számára a legkedvezőltenebb feltétel.

A lap becslése szerint 20 millió fontot kóstálhat a szerb védő a Realnak, azaz a némileg drágább Benzema esetleges eladása mellett készpénzhez is jutna a spanyol alakulat.


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu