Benzema nem a szavak, a tettek embere

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 12:21
Megszerezte a Real 300. BL-gólját, majd mesterhármast ért el Karim Benzema az Auxerre elleni 4-0-as BL-siker alkalmával, az eddigi legemlékezetesebb produkcióját nyújtotta Real-mezben. A csatár szerint a szavak helyett a tettek beszélnek, jobbulást kívánt csatártársának, Higuaínnak.


Szerda este Karim Benzema került reflektorfénybe, a sokat kritizált csatárnak eddig nem sikerült megszolgálnia az árát a királyi gárdánál, de most a legínyencebb madridisták igényeit is sikerült kielégítenie mesterhármasával.

Benzema a spanyol újságírók előtt leszögezte, "semmilyen rivalizálás nincs közötte és Higuaín között", kívánja neki, hogy "mihamarabb épüljön fel és minden fronton segítse a Real Madridot céljai elérésben". Azt is mondta, hogy keményen dolgozik tovább, hogy "többet lehessen a pályán".

"A szurkolók azt várják tőlem, hogy termeljem a gólokat, azt hiszem, most elégedettek. Örülök, hogy jól sikerült a meccs, de eddig sem panaszkodtam" - mondta a támadó, aki a Real BL-történetének 300. gólját szerezte a találkozó 12. percében. Az elsőt egyébként Ivan Zamorano, az ötvenediket Raúl, a századikat Savio, a százötvenediket Geremi, a kétszázadikat Ronaldo (a brazil), a kétszázötvenediket Van Nistelrooy szerezte.

A Lyon korábbi gólvágója arról is beszélt, érzi az elvárásokat, de nem idegeskedik, "sokan sokfélét mondanak róla, de ő a pályán nyilatkozik meg."

Csak Dudek gondolhat majd vissza keserű szájízzel erre a meccsre, a lengyel kapus remekül helytállt, de a szünet előtt megsérült, miután Contout-val ütközött. A legfrissebb vizsgálatok szerint állkapocscsontját törte és hat hétre vált harképtelenné.

EMLÉKEZTETŐ
REAL MADRID - AUXERRE 4-0 (1-0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, vezette: Serge Gumienny (belga).

REAL MADRID: Dudek (Adán, 45+4.) - Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo (Garay, 76.) - Granero, Lass, M. Diarra - Pedro León, Benzema, Cristiano Ronaldo (Sarabia, 72.). Vezetőedző: José Mourinho.
Cserepad: Adán, Pepe, Mateos, Garay, Özil, Martin, Sarabia.

AUXERRE: Sorin - Dudka, Coulibaly, Mignot, Grichting - Pedretti (Sammaritano, 62.), Chafni - Oliech, Traoré, Birsa - Contout (Quercia, 73.). Vezetőedző: Jean Fernandez.
Cserepad: Riou, Le Tallec, Quercia, Sammaritano, Sidibe, Langil, Bourgeois.
Gólszerző: Benzema (12., 72., 88.), Ronaldo (50.)
Sárga lap: Mignot (34.), ill. Albiol (26.), M. Diarra (40.)


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Továbbjutott a Roma; Benzema-tripla
VIDEÓK! Sokáig vezetett a Roma, de végül az 1-1-es döntetlennel kellett megelégednie Kolozsvárott a BL-csoportkör záró fordulójának szerdai játéknapján. Nem kellett izgulniuk a Farkasoknak, a Basel hamar elszállt Münchenben, nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu