Benítez tudja, miért veszítettek

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 2. 16:52
Drága árat fizetett a Napoli azért, hogy könnyelműen kezdte a mérkőzést az Arsenal otthonában, a Bajnokok Ligája keddi játéknapján - értékelt Rafa Benítez, az olaszok vezetőedzője. Hozzátette, egy olyan játékost, mint Gonzalo Higuaínt nehéz pótolni, de még nincs veszve semmi, sok van még hátra a csoportkörből.


"Rosszul kezdtünk, hibáztunk, és ezt kapásból meg is büntették az első góllal. Az első húsz percben minden eldőlt, az Arsenal otthonában 0-2-ről már nehéz felállni. A második félidőben elégedett voltam a hozzállásunkkal, de ez is kevés volt, akkor már a kezében volt a meccs az angol csapatnak."

"Természetes, hogy ha Higuaín hiányzik, súlytalanabbá válik a csatársorunk, de nem egy játékoson múlt minden, az egész csapat felelős. Az Arsenal gyorsan betalált kétszer, és uralta a játékot, remekül járatta a labdát" - olvasható Benítez honlapján a sajtótájékoztatón adott nyilatkozata. A BL-győztes spanyol edző hangsúlyozta, a történtek semmit sem változtatnak a Napoli mentalitásán.

VIDEÓ:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger: lassan vége a trófeaínségnek!
Arsene Wenger nem tudta leplezni örömét kedden este, miután csapata lenyűgöző első félidei játékkal 2-0-ra legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája második csoportkörében. A meccs hőse újra a nyáron vásárolt Mesut Özil volt, aki egy...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: rafael_benitez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu