Benítez: Elmegyek, ha nem igazolunk

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 19. 12:49
Váratlanul (?) kemény véleményt formált a spanyol szakember, csak nagy kérdés: mit is szól ehhez a milánói klub elnöke, Massimo Moratti. A dubaji klubvilágbajnokságon magabiztos győztes együttest dirigáló Rafa Benítez ugyanis szigorú feltételekhez kötötte milánói jövőjét, többek között teljes szakmai függetlenséget és új sztárok érkezését követelte a Mazembe elleni 3-0-s győzelmet követően.


 

Tény, a spanyol tréner teljesítette, amit megkövetelt Moratti, megnyerte csapatával a tornát. De hozzá kell tenni, az lett volna  a meglepő, ha a Bajnokok Ligája címvédője megizzad a kongói gárdával szemben, amely megtette azt a szívességet, hogy az elődöntőben kiejtette a brazil Internacionalt.

Szombaton aztán az olasz együttes Pandev, Eto’o és Biabiany találatával diadalmaskodott a döntőben.

„Nagyon boldog vagyok, ezt a győzelmet azoknak az embereknek ajánlom, akik velünk dolgoznak és hisznek bennünk” – jelentette ki Benítez.

A Valencia CF és a Liverpool FC korábbi vezetőedzője a nyáron került Itáliába, nehéz örökséggel kell megküzdenie. Jose Mourinho ugyanis pazar eredménysort hagyott maga után, népszerűsége mind a mai napig felülmúlja a Benítez iránti szimpátiát…

„Egyértelmű, beszélnem kell Massimo Moratti elnökkel és Marco Branca sportigazgatóval! Támogatásra van szükségem, ha ez meglesz, akkor sikeresek lehetünk. Nemrég már tárgyaltam Morattival, elmondtam, mit is várok az átigazolási piacon. Ismeri az elképzeléseimet” – jelentette ki a szakember.

Benítezt az elmúlt hetekben kőkeményen bírálta a közvélemény a vártnál szerényebb eredmények miatt, sőt az elnök sem titkolta elégedetlenségét. Ez nem is igazán tetszik a trénernek…

„Ha az Inter azt akarja, hogy én maradjak az edzője, akkor engednie kell, hogy mindenben az én szavam legyen a döntő a csapattal kapcsolatban! Az elejétől a végéig száz százalékos támogatást követelek. Ellenkező esetben elmaradnak a győzelmek…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Internazionale lett a világbajnok!
VIDEÓK! Az elmúlt szezonban triplázó Internazionale nyerte meg a 7. labdarúgó klubvilágbajnokságot, miután a döntőben 3-0-ra legyőzte a kongói Mazembe együttesét. Az afrikaiak végig küzdötték a meccset, de nem sok esélyük volt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu